Wat doet Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals al sinds 1990 bij het vinden van een baan. We kennen de sfeer en arbeidsvoorwaarden bij elk ziekenhuis en hebben ook ooit in jouw schoenen gestaan. Gebruik onze kennis om te oriënteren en te vergelijken als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Je kunt op verschillende manieren aan de slag zoals detacheren, zzp’en losse dagen of werving & selectie. Wij koppelen jou met de zorginstelling die het beste op je wensen aansluit.

Lees hieronder waarmee wij je kunnen helpen.

Detacheringsbureau in de zorg

Als je gaat detacheren ben je in dienst van Interchange en werk je op basis van opdrachten bij verschillende zorginstellingen.

Lees meer

ZZP’er in de zorg

Als zzp’er in de zorg heb je je handen vol. Soms is het fijn om hierbij ondersteund te worden. Interchange doet dit graag voor jou.

Lees meer

Losse dagen in de zorg

Jij bepaalt hoeveel je werkt en waar je werkt, oftewel je bent hierin heel flexibel. Je hebt zelf de controle over het aantal uur dat je per week/maand werkt. Kun jij één dag per maand werken, dan is dit helemaal goed. Kun je vaker? Dan is dit alleen maar beter. Lukt het een maand niet? Helemaal niet erg.

Het werken van losse dagen bieden wij aan voor zzp’ers. Ben je nog geen zzp’er? Geen probleem, wij zijn er om jou hierin te begeleiden van A tot Z. Een stapje dichterbij tot ondernemerschap in de zorg!

Lees meer

Werken in het buitenland

Werken in het buitenland is ondernemend, avontuurlijk en verrijkend. En dat is nog maar het begin van de vele voordelen.

Lees meer

Vaste baan in de zorg

Als zorgprofessional staan ziekenhuizen en andere instellingen vaak voor je in de rij. En laten we eerlijk zijn, als je drie sollicitaties verstuurt, is de kans groot dat je bij alle drie wordt aangenomen. Zo krap is de markt op dit moment. Toch zijn er veel redenen om jouw vaste baan via Interchange te regelen.

Lees meer

Graduate Program

Net afgestudeerd als zorgprofessional en direct starten met detacheren? Dat kan! Het Graduate Program biedt jou houvast en begeleiding op maat. Je hebt de mogelijkheid om ziekenhuizen en privéklinieken door heel het land te ontdekken.

Een programma dat speciaal ontwikkeld is voor net afgestudeerde zorgprofessionals die nog door willen leren.

Lees meer

Ben je op zoek naar zorgprofessionals?

Heb je vaak te maken met onderbezetting? Is het moeilijk om geschikte zorgprofessionals te vinden? Wij bieden de ondersteuning die je nodig hebt.

Lees meer

Ik had nooit gedacht dat ik mijzelf 'zzp'er in de zorg' zou noemen!

Crystal (31)