Werken in het buitenland

Werken in het buitenland is ondernemend, avontuurlijk en verrijkend. En dat is nog maar het begin van de vele voordelen.

Lig jij in je vrije uurtjes graag op het strand? Of glijd je liever de besneeuwde piste af waar een heerlijk drankje op je staat te wachten? Wat het ook is, wij helpen jou met het nemen van deze stap. Want hoe lekker is het, dat alles voor je wordt geregeld? Check onderstaand onze bestemmingen.

Antillen

Een minder gehaaste vorm van leven en na je werk lekker naar het strand. Het wordt allemaal realiteit wanneer je op de Antillen aan de slag gaat. 

Zwitserland

Het land waar je fantastisch kunt skiën en snowboarden. Waar het zorgniveau letterlijk en figuurlijk hoog ligt, waar je veel verdient, en waar je snel veel ervaring op kunt doen.

Duitsland

Bij onze oosterburen ben je dicht bij huis, maar ervaar je wel een ander zorgklimaat. Perfect als je niet ver wilt reizen en toch het avontuur zoekt.

Zo makkelijk is werken in het buitenland

Iets wat je nog nooit hebt gedaan kan je een hoop tijd en energie kosten. Maar hoe langer je dingen doet, hoe beter je erin wordt. Wij koppelen sinds 1990 zorgprofessionals aan zorginstellingen die bij ze passen, grotendeels in Zwitserland, Duitsland en op de Antillen.

Jammer genoeg horen we nog vaak dat de stap naar het buitenland niet wordt gezet, omdat men denkt dat het een hoop gedoe met zich meebrengt. Dit vinden wij zonde.

Daarom regelen wij voor jou:

  • Gratis vertaling van je cv
  • Taalcursus
  • Je verblijfplaats
  • Je sollicitaties
  • Al het papierwerk dat erbij komt kijken

Toch nog vragen? Logisch!

Charina van den Hoek

Consultant

Wij helpen jou met je droombaan in het buitenland

De grootste drempels neem je samen met ons. Daardoor komt jouw droombaan in het buitenland weer een stapje dichterbij!