Vaste baan in de zorg

Als zorgprofessional staan ziekenhuizen en andere instellingen vaak voor je in de rij. En laten we eerlijk zijn, als je drie sollicitaties verstuurt, is de kans groot dat je bij alle drie wordt aangenomen. Zo krap is de markt op dit moment.

Toch zijn er veel redenen om jouw vaste baan via Interchange te regelen.

Wij krijgen opdracht personeel te vinden

Interchange krijgt aanvragen van het grootste deel van de zorginstellingen in heel Nederland. Onze opdracht is om passend personeel te vinden. Dit doen we al sinds 1990, elke dag weer.

 

Wij willen het beste voor jou

Hoe vaak hoor jij om je heen dat iemand een verkeerde keuze heeft gemaakt? En spijt heeft van de overstap naar een nieuwe werkplek? Dat wil niemand! Wij helpen jou ontdekken welk team het beste bij jou past, waar jij het beste tot je recht komt én jouw kennis en kunde optimaal ingezet worden.

 

Wij weten wat er mogelijk is

Sinds 1990 zijn wij actief en enthousiast bezig met het plaatsen van zorgprofessionals in binnen- en buitenland. Wij kunnen je dus perfect vertellen wat de arbeidsvoorwaarden zijn in de diverse zorginstellingen én daarom voor jou het best mogelijke ‘eruit halen’.

Toch nog vragen? Logisch!

Marco Xenakis

Partner

Welke zorginstelling past het beste bij jou?

Gebruik onze kennis om alle mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Wij bemiddelen jou uiteindelijk naar de zorginstelling die het beste op jouw wensen aansluit.

Een dag meewerken is vaak mogelijk

Je kunt meestal één of enkele dagen meedraaien in het ziekenhuis van jouw voorkeur. Er is geen betere manier om te ervaren hoe het er daar werkelijk aan toegaat. 

Wij solliciteren voor jou

We nemen jou alle verplichtingen van solliciteren uit handen en onderhandelen over jouw salaris. Heb je dé zorginstelling die voldoet aan jouw wensen gevonden en is er een wederzijdse klik? Dan krijg je na drie maanden in dienst ook onze bekende startpremie overgemaakt op jouw rekening.