Ben je op zoek naar zorgprofessionals?

Heb je vaak te maken met onderbezetting? Is het moeilijk om geschikte zorgprofessionals te vinden? Wij bieden de ondersteuning die je nodig hebt. Ervaren, fris en vol energie. We nemen alles rondom werving, selectie, contracten en salaris uit handen.

Zorgprofessionals zijn schaars en lastig te vinden. Laat staan ze te motiveren over te stappen naar een nieuwe werkomgeving. Maar niet voor ons.

Wat zoeken zorgprofessionals in een baan? Hoe motiveer je hen? Wat verwachten ze van werkgevers? Wij weten het als geen ander. Waarom? Omdat wij hier doorlopend onderzoek naar doen. Bovendien staan wij met onze consultants, vanwege onze achtergrond, met één been in onze doelgroep.

 

Interchange vindt jouw zorgprofessional

Wie de banenzoektocht online begint, kan niet om Interchange heen. Wij hebben in ruim dertig jaar tijd een uitgebreid netwerk opgebouwd waardoor wij zijn uitgegroeid tot één van de grootste bemiddelingsbureaus in de zorgsector.

Ben je op zoek naar geschikte zorgprofessionals voor een tijdelijke periode, voor vast of op projectbasis? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om samen alle mogelijkheden te bespreken.

Toch nog vragen? Logisch!

Maik Koster

Partner

Wij helpen je aan de juiste zorgprofessionals

Door ons uitgebreide netwerk vinden wij bijna altijd de zorgprofessional die jij nodig hebt. Heb je vragen of ben je benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!