Nieuws & verhalen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in de zorg en de verhalen van onze zorgprofessionals.

  • Sorteren

Alles over het kinderverpleegkundige salaris

Hoe hoog is het kinderverpleegkundige salaris? En welke taken verricht je als kinderverpleegkundige? Ben je kinderverpleegkundige dan draag je verpleegkundige zorg voor baby’s tot en met adolescenten. Affiniteit met deze doelgroep hebben is zeker een pré. Als kinderverpleegkundige kun je kinderen zowel thuis als in het ziekenhuis zorg verlenen.

Werk je in het ziekenhuis, dan werk je op de kinderafdeling, de spoedeisende hulp, de kinderdagbehandeling, de kinder-IC, de operatiekamers en recovery en de neonatologie IC. Je kunt ook op andere plekken werken, zoals thuis, maar ook in scholen, verpleegkundige- kinderdagverblijven, privéklinieken, de psychiatrie en in hospices. Kortom: overal waar kinderen en hun ouders een gezondheidsvraag hebben. In dit artikel vertellen we je meer over het beroep van kinderverpleegkundige en het daarbij behorende kinderverpleegkundige salaris.

15 maart, 2024

CCU verpleegkundige salaris: Wat je moet weten

In de wereld van gespecialiseerde verpleegkunde neemt de CCU verpleegkundige een cruciale positie in. Gericht op de zorg voor patiënten met cardiaal gerelateerde aandoeningen, draagt een CCU verpleegkundige bij aan levensreddende zorg. Deze verantwoordelijkheid wordt weerspiegeld in het salaris. Dit artikel duikt in de verdiensten van een CCU verpleegkundige en wat hierbij komt kijken.

08 maart, 2024

Salaris SEH verpleegkundige: dit ga jij verdienen!

Een loopbaan als SEH verpleegkundige kan zowel professioneel als financieel bevredigend zijn. Het salaris van een SEH verpleegkundige varieert en wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals ervaring, opleidingsniveau en werklocatie.

In dit artikel gaan we dieper in op het salaris van een SEH verpleegkundige en de factoren die van invloed zijn op hun (toekomstige) beloning.

01 maart, 2024

Hoe kun je geschikte vacatures als CSA medewerker vinden?

Als CSA medewerker is het van groot belang om vacatures te vinden die aansluiten bij jouw expertise en ambities, of je nu aan het begin van je carrière staat na het afronden van je opleiding of als ervaren professional nieuwe uitdagingen zoekt. Het vinden van de juiste vacature is cruciaal voor jouw carrière.

Dit artikel bespreekt waar je vacatures als CSA medewerker kunt vinden en biedt handige tips voor een succesvolle sollicitatie in dit specifieke vakgebied.

23 februari, 2024

Salaris CSA medewerker: wat kun je verwachten?

CSA (Centrale Sterilisatie Afdeling) medewerkers spelen een cruciale rol in de gezondheidszorg door ervoor te zorgen dat medische instrumenten en apparatuur grondig worden gereinigd, gesteriliseerd en veilig worden beheerd.

Gezien hun belangrijke taak kunnen de salarissen voor CSA medewerkers aantrekkelijk zijn. In dit artikel duiken we dieper in op het salaris van CSA medewerkers en de factoren die van invloed zijn op hun beloning.

 

16 februari, 2024