Interchange nieuws

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals al sinds 1990 bij het vinden van een baan. We kennen de sfeer en arbeidsvoorwaarden bij elk ziekenhuis en hebben ook ooit in jouw schoenen gestaan. Gebruik onze kennis om te oriënteren en te vergelijken als je op zoek bent naar een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk, en wij koppelen jou met de zorginstelling die het beste op je wensen aansluit.

Nadelen van detacheren?
De top 7 misverstanden

26 november 2020 3 min


“Detacheren? Mij niet gezien hoor, dan heb geen baanzekerheid, geen pensioenopbouw en dan moet ik iedere dag ergens anders werken."

Whatsappen in de zorg? Doe dit vooral niet!

5 november 2020 3 minuten


Het digitale tijdperk: ideaal! Snel even iemand een berichtje sturen in plaats van moeten bellen. Maar er zitten ook valkuilen aan.

Wetenschappelijk bewezen: ontspannen doe je zo

28 oktober 2020 3 minuten


Zorg jij als zorgprofessional voor genoeg ontspanning? Probeer dan eens deze wetenschappelijk bewezen manieren om te ontspannen.

Oud-detacheerder John: “Dankzij het detacheren volg ik nu de opleiding waar ik al 15 jaar van droomde.”

21 oktober 2020 3 minuten


John is met een glimlach bij ons uit dienst gegaan. Hij is namelijk gevraagd is om de opleiding te volgen waar hij al 15 jaar van droomde.

Oud-detacheerder Marcel: “Het afgelopen jaar was het leukste jaar uit heel mijn carrière!”

16 oktober 2020 3 minuten


Na 15 jaar sales besloot Marcel om zelf weer aan het bed te staan en ging via Interchange aan de slag als radiodiagnostisch laborant.

De winnaars zijn bekend!

2 september 2020


Vorige week bestond Interchange 30 jaar. Daarom verloten wij mooie prijzen. De winnaars zijn nu bekend!