Graduate Program

Net afgestudeerd als zorgprofessional en direct starten met detacheren? Dat kan! Het Graduate Program biedt jou houvast en begeleiding op maat. Je hebt de mogelijkheid om ziekenhuizen en privéklinieken door heel het land te ontdekken.

Een programma dat speciaal ontwikkeld is voor net afgestudeerde zorgprofessionals die nog door willen leren.

We kunnen ons goed voorstellen dat je na je afstuderen geen idee hebt waar je moet beginnen. Er is veel keuze en het kan ook een beetje spannend zijn waardoor je een volgende stap niet durft te nemen. Wij helpen je graag verder op dit kruispunt van je carrière.

Ons Graduate Program past bij jou als je:

  • Bijna of net bent afgestudeerd;
  • Zin hebt in avontuur en houdt van afwisseling;
  • Veel verschillende ervaringen wilt opdoen;
  • Netwerk in de zorg wilt vergroten.

Ervaring opdoen in verschillende zorginstellingen

Wij zijn actief door heel het land. Je kunt bij vrijwel ieder ziekenhuis of privékliniek ervaring op doen. Dit kan door opdrachten te werken van minimaal 3 maanden, vaak duren de opdrachten langer. Op deze manier blijft je werkplek interessant en uitdagend én leer je de zorg tot in de puntjes kennen.

Door deze ervaring leer je snel wat bij jou als ‘nieuwe’ zorgprofessional past en wat niet. Samen kijken we naar de mogelijkheden en naar jouw wensen. Van welk ziekenhuis of privékliniek zou je wel eens meer willen weten?

Het traject

Samen met je persoonlijke coach, een consultant van Interchange, spreek je af. Eerst maar eens even kennismaken. Waar word jij blij van en wat zijn je ambities? Wat vind je spannend, wat wil je absoluut niet en wat wil je juist heel graag? Dit zijn allemaal zaken die besproken worden.

Naar aanleiding van jouw wensen koppelt jouw consultant je met een zorginstelling. Zodra de kennismaking met de zorginstelling voor beide partijen positief is heb je je eerste opdracht, yes! Tijdens je opdracht heb je genoeg tijd om de zorginstelling goed te leren kennen. Je ontdekt op een speelse manier de medische wereld. Hoe leuk is dat?

Je eigen coach

Tijdens het traject krijg je een vaste coach toegewezen. Deze coach is een ervaren detacheerder van ons. Je coach staat altijd voor je klaar met advies en ondersteuning waar nodig. Het is natuurlijk best spannend om telkens in een nieuw team terecht te komen. Er komt veel op je af en daarom is een persoonlijke coach belangrijk tijdens dit traject.

Als je mee doet aan het Graduate Program ben je in dienst bij Interchange en daarom ook welkom bij alle personeelsuitjes. Superleuk, want hier ontmoet je je collega’s van Interchange. Je coach is hier natuurlijk ook!

Toch nog vragen? Logisch!

Marco Xenakis

Partner

Als je via Interchange aan de slag gaat:

  • Krijg je een uitstekend salaris;
  • Is het mogelijk om een leaseauto aan te vragen of reiskosten te ontvangen;
  • Kun je nascholing volgen, zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de zorgsector;
  • Mag je de coolste / gezelligste personeelsuitjes bijwonen, LEUK!

Enthousiast?

Neem dan contact met ons op! Vrijblijvend een bakkie doen is altijd mogelijk. Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog aan het afstuderen bent, geen probleem. Ook dan kun je al met ons in gesprek!