Gewoon in de zorg.

Als je een medisch professional bent, staan ziekenhuizen en klinieken vaak voor je in de rij. Je hebt dus alle reden om kieskeurig te zijn wanneer je op zoek bent naar een baan.

Wat je wensen ook zijn, er is altijd wel een plek voor je. Maar zorginstellingen zijn lastig om te vergelijken. Want je wilt wel een match die bij je past!

Wij helpen je aan een baan

Wij kennen vrijwel alle ziekenhuizen en klinieken in Nederland en ook veel in het buitenland. Daarom kunnen wij jou precies vertellen wat de arbeidsvoorwaarden zijn en welke sfeer er hangt. Het is uiteindelijk wel de bedoeling dat jij het goed naar je zin hebt op je werk.

Bij ons werken daarom mensen met jarenlange ervaring in de zorg. Wij hebben ook vaak in jouw schoenen gestaan en daardoor is het in de meeste gevallen toch nét iets makkelijker praten.

Je kunt bij ons terecht als je wilt wisselen van baan of als je net bent afgestudeerd

Jij…

  • geeft alleen je wensen door en hoeft niet meer verder te zoeken;
  • hoeft zelf niks meer met de zorginstelling te regelen want wij regelen alles voor je.

Wij…

  • adviseren jou en zorgen dat jouw wensen perfect aansluiten op je nieuwe baan;
  • onderhandelen over jouw salaris en arbeidsvoorwaarden;(en daar zijn we best goed in geworden)
  • maken het zo makkelijk mogelijk voor je. Kosteloos en zonder haken en ogen.

 

Keurmerk SNA

Interchange heeft als bureau in de zorg het SNA-keurmerk: hét keurmerk voor de uitzend- en detacheringsbranche. Periodiek laten wij aan Stichting Normering Arbeid zien dat wij aan alle arbeidsverplichtingen van het detacheren/uitzenden van medewerkers voldoen. Hiermee wordt het belastingrisico beperkt voor de zorginstellingen die via ons zorgprofessionals inlenen.