Detacheringsbureau in de zorg

Als je gaat detacheren ben je in dienst van Interchange, een detacheringsbureau in de zorg, en werk je op basis van opdrachten bij verschillende zorginstellingen. De zorginstelling is de opdrachtgever en wij zijn je werkgever. Je wordt dus door ons uitbetaald. De opdrachten zijn van verschillende duur: van minimaal drie maanden tot soms wel langer dan een jaar. Het is dus niet zo dat je iedere week ergens anders aan het werk bent. Op een avontuurlijke manier kan je de medische wereld verder ontdekken. Je zit nergens voor lange tijd aan vast, maar je hebt wel de zekerheid van werk omdat je bij ons in dienst bent.

Waar zijn de opdrachten?

Het is aan Interchange om een passende opdracht voor jou te vinden. Natuurlijk proberen we zo dicht mogelijk in de buurt een werkplek voor je te vinden, maar het kan soms voorkomen dat je moet reizen. Dit kan oplopen tot maximaal 1,5 uur rijden. Alvast een leuk weetje: een van onze arbeidsvoorwaarden is een Interchange leaseauto, die je uiteraard privé ook mag gebruiken. Op die manier kun je, naast je ontdekkingsreis in de medische wereld, ook op ontdekkingsreis door eigen land. Bezoek díe plekjes waar je met het openbaar vervoer niet zo snel terechtkomt.

 

Voor wie is detacheren interessant?

Detacheren kan voor iedere zorgprofessional interessant zijn. Maar het is niet voor iedereen weggelegd. Het moet bij je passen! Het is belangrijk dat je flexibel bent. Je vindt het leuk om in nieuwe situaties en omgevingen terecht te komen. Je bent sociaal en maakt makkelijk contact met je nieuwe collega’s. Detacheren is avontuurlijk en het is belangrijk dat je hier ook voor open staat. Nog een leuk weetje: je wordt altijd met open armen ontvangen, jij helpt ze namelijk uit de brand.

 

Wat kunnen jullie mij bieden?

Wij zijn heel blij met jou als werknemer en dit merk je het gehele jaar door. Hoe? Die waardering uiten we op veel verschillende manieren. Hoe exact gaan we natuurlijk niet verklappen. Wij houden van verrassingen. We hopen jij ook.

Jij staat bij ons voorop en verdient de aandacht en erkenning waar je zo hard voor werkt!

Toch nog vragen? Logisch!

Charina van den Hoek

Consultant

Wat krijg je nog meer:

  • Hogere salarisinschaling dan je gewend bent;
  • Vakantiegeld 8% en eindejaarsuitekering (boter bij de vis: direct alles uitbetaald);
  • Pensioenopbouw STIPP Plus;
  • Studiebudget;
  • Vakantiedagen (192 uur op basis van een 36 -urige werkweek);
  • Leaseauto;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Twee keer per jaar een personeelsuitje;
  • InterchangeZekerheidsplan (breed scala aan mogelijkheden tot collectief verzekeren).
Neem contact met ons op

Download gratis ons ‘detacheren in de zorg’ ebook.

Een ebook dat je alles leert over detacheren via Interchange.