Losse dagen in de zorg

Jij bepaalt hoeveel je werkt en waar je werkt, oftewel je bent hierin heel flexibel. Je hebt zelf de controle over het aantal uur dat je per week/maand werkt. Kun jij één dag per maand werken, dan is dit helemaal goed. Kun je vaker? Dan is dit alleen maar beter. Lukt het een maand niet? Helemaal niet erg.

Het werken van losse dagen bieden wij aan voor zzp’ers. Ben je nog geen zzp’er? Geen probleem, wij zijn er om jou hierin te begeleiden van A tot Z. Een stapje dichterbij tot ondernemerschap in de zorg!

Gemakkelijk via de Interchange app jezelf inplannen

Bij ons werk je via de Interchange app. Hierin vind je alle openstaande diensten voor jouw functie. Zit er iets leuks tussen? Dan schrijf jij je via de app in voor de dienst. Zodra je inschrijving door het ziekenhuis is bevestigd kun je lekker aan de slag. Het werken van losse dagen is dus goed combineren met je huidige vaste baan of opdracht.

Je werkt losse dagen voor verschillende ziekenhuizen of privéklinieken. Het is daarom belangrijk dat je je flexibel opstelt en houdt van afwisseling. De lijntjes zijn kort en je doorloopt het proces samen met Interchange. Bij het werken van losse dagen kun je een kijkje nemen in andere keukens en wie weet bevalt een van die ervaringen wel zo goed dat je niets anders meer wilt. Je zal niet de eerste zijn! Het is laagdrempelig en je zit nergens aan vast. Dus.. waarom zou je het niet proberen? 😊

Toch nog vragen? Logisch!

Toni Metevelis

Consultant zzp losse dagen

Uitzenden in een notendop:

  • Jij bepaalt hoeveel je werkt en waar je werkt;
  • Je krijgt uitbetaald op factuur, deze wordt binnen 30 dagen betaald;
  • Je hebt meer vrijheid dan een detacheerder;
  • Het werken van losse dagen kan prima naast je huidige baan;
  • Je kunt op een makkelijke manier een kijkje nemen in andere zorginstellingen;
  • Het is laagdrempelig en je zit nergens aan vast.

Ben je al enthousiast?

Spreekt het werken van losse dagen je aan en wil je meer informatie? Laten we kennis maken!