Uitzenden in de zorg

Uitzenden is werken op 0-uren basis. Jij bepaalt hoeveel je werkt en waar je werkt. Je hebt als uitzendkracht meer vrijheid dan een gedetacheerde. Je hebt namelijk zelf de controle over het aantal uur dat je per week/maand werkt. Kun jij één dag per maand werken, dan is dit helemaal goed. Kun je vaker? Dat is alleen maar beter. Lukt het een maand niet? Helemaal niet erg, daarom werk je op 0-uren basis.

Gemakkelijk via de Interchange app jezelf inplannen

Bij ons werk je via de Interchange app. Hierin vindt je alle openstaande diensten voor jouw functie. Zit er iets leuks tussen? Dan schrijf jij je via de app in voor de dienst. Daarnaast geef jij jouw beschikbaarheid op, zodat wij makkelijk een match kunnen maken. Het is natuurlijk altijd aan jou of je de dienst wilt werken of niet.

Uitzenden kan dus prima naast je (huidige) vaste baan, maar ook fulltime en alles wat ertussen in zit. Wij hanteren een wekelijkse uitbetaling. Mocht je plots een weekendje weg willen, probeer een aantal diensten op te vullen en je geniet volop van je vrije tijd.

Je werkt als uitzender meestal losse dagen voor ziekenhuizen of privéklinieken. Daarom moet je flexibel ingesteld zijn en houden van afwisseling. De lijntjes zijn kort en je doorloopt het proces samen met Interchange. Als uitzender kun je een kijkje nemen in andere keukens en wie weet bevalt een van die ervaringen wel zo goed dat je niets anders meer wilt. Je zal niet de eerste zijn! Het is laagdrempelig en je zit nergens aan vast. Dus.. waarom zou je het niet proberen? 😊

Toch nog vragen? Logisch!

Mirte Lammers

Consultant ZZP

Uitzenden in een notendop:

  • Jij bepaalt hoeveel je werkt en waar je werkt;
  • Je krijgt elke week uitbetaald;
  • Je hebt meer vrijheid dan een detacheerder;
  • Uitzenden kan prima naast je huidige baan;
  • Als uitzender kan je een kijkje nemen in andere zorginstellingen;
  • Het is laagdrempelig en je zit nergens aan vast.

Ben je al enthousiast?

Spreekt uitzenden je aan en wil je meer informatie? Laten we kennis maken!