Ervaringen

Als je je aan het oriënteren bent om van baan te verwisselen en twijfelt of je voor detacheren moet kiezen, dan wil je het liefst ervaringen lezen van mensen die dit al eerder hebben gedaan. Wij delen daarom graag de ervaringen van onze medewerkers met je.

Deze werkwijze biedt mij ontzettend veel vrijheid. Ik bepaal zelf waar, hoeveel, en welke diensten ik op mij neem.

Tagsti (29) werkt als zzp’er losse diensten bij Interchange. Samen met haar zoontje woont zij in het midden van het land. Ze deelt haar ervaring over deze vorm van werken in combinatie met het moederschap. Ook deelt ze haar ervaring met Interchange en vertelt ze over nuttige eigenschappen in het werk als zzp’er losse diensten.

 

Tagsti (29)

8 weken per jaar 'buitenspelen', door te detacheren kan ik dit doen

Ingrid detacheert als Operatieassistent en heeft daarnaast hij eigen bedrijf Tourz.nl. Lees in dit artikel hoe dit zo is ontstaan en hoe de combinatie haar bevalt.

Ingrid (51)

Wat ik het leukste vind aan detacheren is dat je veel nieuwe contacten maakt met collega’s vanuit verschillende ziekenhuizen

Esmee is SEH Verpleegkundige en is gestart met detacheren via Interchange. Ze is nu net een paar maanden aan het werk en schrijft over haar ervaring tot nu toe.

Esmee (27)

Ieder mens op aarde heeft recht op goede gezondheidszorg

Margreet schrijft voor ons over haar internationale carrière als Operatieassistent. Ze heeft 9 jaar in Malawi gewerkt en werkt nu via Interchange in het Diakonessenhuis. Toch blijft ze ernaar verlangen om ooit weer met haar voeten in de klei te staan en te werken in een land waar goede gezondheidszorg niet vanzelfsprekend is.

Margreet (39)

Ik vond het allemaal maar spannend

Julian heeft een ervaringsverhaal geschreven dat hij graag met ons wilde delen. Sinds hij detacheert krijgt hij hier veel vragen over detacheren. Hij merkt dat al deze vragen logisch zijn maar niet nodig als je kijkt naar de realiteit.

Julian (33)

Ik hou van reizen, daarom ben ik ook gestart met detacheren

Shamiso (56) is Dialyseverpleegkundige. Al bijna 3 jaar is ze met plezier aan het detacheren. Shamiso vergelijkt detacheren ook wel met haar hobby reizen. Je wordt continu geprikkeld door nieuwe werkwijzen en culturen binnen verschillende ziekenhuizen. Je bent aan het ontdekken en aan het leren. Lees meer over de ervaringen van Shamiso.

Ervaringsverhaal Shamiso (56)

Het patiënten zo comfortabel mogelijk maken, dat vind ik het leukste aan mijn werk.

Hanny woont samen met haar echtgenoot in Lelystad. Hanny wilde als klein meisje altijd al in de zorg werken. Ze vindt het fijn om voor mensen te kunnen zorgen en het hen zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast vindt ze afwisseling in haar werk belangrijk, geen dag is hetzelfde. Al 44 jaar is Hanny met plezier werkzaam in de zorg, waarvan 10 jaar als Recovery Verpleegkundige. Detacheren doet ze nu iets meer dan een jaar.

Hanny (62)

Ik had nooit gedacht dat ik mijzelf 'zzp'er in de zorg' zou noemen!

Drie jaar geleden verhuisde Crystal, operatieassistent, vanuit Curaçao naar Nederland met haar twee zoontjes. In haar vrije tijd houdt ze van een ontspannende wandeling langs de Kinderdijk, een gezellige meidenavond of gaat ze lekker naar het strand. Jammer genoeg niet zo mooi als op Curaçao!

Crystal had op Curaçao weleens samengewerkt met zzp zorgprofessionals uit Nederland, ze had nooit gedacht dat ze zichzelf op een dag ook zo zou noemen.

Crystal (31)

Ik ben al snel weer opzoek naar nieuwe prikkels en uitdagingen, dit kan doormiddel van detacheren

Inge is al 21 jaar operatieassistente. Het grootste deel van haar carrière heeft ze gedetacheerd en vanaf begin dit jaar doet ze dit bij Interchange.

Inge (43)

Ik maak best snel nieuwe werkzaamheden eigen en dan heb ik al snel de instelling: oké, wat nu? Detacheren blijft mijn nieuwsgierigheid voeden.

Saskia (28)