Ervaringen

Als je je aan het oriënteren bent om van baan te verwisselen en twijfelt of je voor detacheren moet kiezen, dan wil je het liefst ervaringen lezen van mensen die dit al eerder hebben gedaan. Wij delen daarom graag de ervaringen van onze medewerkers met je.

“Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen, het heeft mij sterker gemaakt in mijn vak maar ook als persoon”

Sanne werkt als operatieassistent op detacheerbasis. Na haar opleiding is ze nog 2 jaar blijven werken bij haar opleidingsziekenhuis en hierna was het tijd voor nieuwe prikkels. Lees meer over haar ervaringen als detacheerder.

Sanne Driesse (26)

Door te detacheren kwam ik hierachter

Femke Arts werkt als gedetacheerde operatieassistent bij het Radboudumc. We vroegen haar wat detachering haar tot nu toe heeft opgeleverd en wanneer deze vorm van werken wel of juist niet geschikt voor je is. Lees hier haar verhaal.

Femke Arts (26)

waar een wil is, is een weg

Nina Roelandschap, zzp operatieassistente, aan het woord. Ze vertelt over haar ervaringen als zzp operatieassistent en haar eigen bedrijf in sieraden.

Nina Roelandschap (25)

Als je op zoek bent naar laagdrempelige begeleiding en een knusser, persoonlijker bureau, dan zit je hier goed.

Lise detacheert nu drie jaar als Anesthesiemedewerker via Interchange. Naast haar vaste opdracht werkt ze ook regelmatig diensten. Lees haar ervaring over haar werk als gedetacheerde. 

Lise de Jonge (24)

De vrijheid die je voelt als zzp’er, dit wilde ik ervaren

Sadia is Verpleegkundige en heeft de stap genomen om als zzp’er te werken. Ze is gestart met losse dagen om te wennen en werkt inmiddels in een grote opdracht. Lees meer over de ervaringvan Sadia tot nu toe.

Sadia Omar (58)