Ervaringen

Als je je aan het oriënteren bent om van baan te verwisselen en twijfelt of je voor detacheren moet kiezen, dan wil je het liefst ervaringen lezen van mensen die dit al eerder hebben gedaan. Wij delen daarom graag de ervaringen van onze medewerkers met je.

De vrijheid die je voelt als zzp’er, dit wilde ik ervaren

Sadia is Verpleegkundige en heeft de stap genomen om als zzp’er te werken. Ze is gestart met losse dagen om te wennen en werkt inmiddels in een grote opdracht. Lees meer over de ervaringvan Sadia tot nu toe.

Sadia Omar (58)

juist de afwisseling tussen academische, perifere ziekenhuizen en de kleinere klinieken spreekt mij aan

Voor Operatieassistent Robin kwam detacheren als geroepen. Het kriebelde om in verschillende keukens een kijkje te kunnen nemen. Lees in dit artikel de ervaring van Robin.

Robin Habets (29)

Zzp operatieassistent en mede-eigenaar van een huidverbeteringskliniek

Dina is een jonge onderneemster. In dit ervaringsverhaal lees je meer over hoe zij is gestart met zzp als Operatieassistent en hoe zij dit combineert met haar eigen huidverbeteringssalon.

“Zzp, het was voor mij echt een sprong in het diepe. Maar al snel bewees de realiteit het tegendeel.”

Dina (22)

Ik ervaar Interchange als flexibel en zeer betrokken, wat me een gevoel van veiligheid geeft.

Dy-Anne, Operatieassistent, detacheert nu bijna een jaar via Interchange. Ze is van origine Arubaanse maar woont nu 10 jaar in Nederland. Wat haar aanspreekt aan de zorg is dat ze voor anderen kan zorgen en daar haalt ze voldoening uit. Daarnaast blijft ze continu in beweging met haar werk, zo zal een kantoorbaan simpelweg niets voor haar zijn. Ze deelt met ons haar ervaring als gedetacheerde.

Dy-Anne (28)

Deze werkwijze biedt mij ontzettend veel vrijheid. Ik bepaal zelf waar, hoeveel, en welke diensten ik op mij neem.

Tagsti (29) werkt als zzp’er losse diensten bij Interchange. Samen met haar zoontje woont zij in het midden van het land. Ze deelt haar ervaring over deze vorm van werken in combinatie met het moederschap. Ook deelt ze haar ervaring met Interchange en vertelt ze over nuttige eigenschappen in het werk als zzp’er losse diensten.

 

Tagsti (29)