OK Visie en Interchange lanceren dienstenportal voor OK professionals

27 mei, 2021

Met de ‘vierde golf’ in aantocht, de golf van uitgestelde zorg, kan de lancering van de dienstenportal van OK Visie en Interchange niet beter getimed worden. Zoals wij eerder al hebben aangekondigd, gaat deze samenwerking een bijdrage leveren aan flexibele inzet van OK professionals. Doel is om flexibele inzet van OK professionals zo laagdrempelig mogelijk te maken, zodat (tijdelijke) personeelstekorten eenvoudig en snel opgelost kunnen worden. De enorme bulk uitgestelde operaties die de komende maanden weggewerkt moet worden, vraagt ook om flexibele en extra inzet. De dienstenportal kan door ziekenhuizen ingezet worden om deze extra “handen aan tafel” te verkrijgen.

De genoemde laagdrempeligheid werkt twee kanten op. Enerzijds voor werkgevers die bij Interchange alleen maar hun openstaande diensten hoeven aan te geven, en anderzijds voor de OK professional die met één druk op de knop kan opteren voor een openstaande dienst. Snel, simpel en efficiënt.

We hebben ervoor gekozen om niet alleen de vacante diensten voor OK professionals in het overzicht op te nemen, maar ook van andere gespecialiseerde functies zoals IC- en SEH-verpleegkundigen. Hiermee lopen we vooruit op de toenemende vraag naar flexibele inzet van zorgprofessionals, wat tijdens de COVID-19 pandemie eerder regel dan uitzondering was. Hiermee is in onze ogen een landelijke en noodzakelijke trend ingezet. In het dienstenportal houden we nu al rekening met deze trend en zijn we klaar voor de (nabije) toekomst.

Hoe werkt de dienstenportal voor zorgprofessionals?

Zoals gezegd, de dienstenportal is laagdrempelig en werkt zeer eenvoudig. Zorgprofessionals filteren op functie, datum of regio en er wordt direct zichtbaar waar, wanneer en welke functie beschikbaar is. In verband met de privacy mogen we niet het betreffende ziekenhuis of kliniek bij naam noemen, maar daar komt de zorgprofessional direct achter na contact met een medewerker van Interchange.

Komt er een passende opdracht naar voren? Klik dan op de opdracht, vul de gegevens in, druk op “verzenden” en een medewerker van Interchange neemt contact op. Vanaf dat moment verloopt alle communicatie over de opdracht via Interchange.

Indien men na het invullen van een dienst via de dienstenportal nogmaals een dienst wil invullen, dan kan dit direct met een medewerker van Interchange kortgesloten worden, of wederom online via de dienstenportal.

Hoe werkt de dienstenportal voor werkgevers?

De software van Interchange is naadloos en eenvoudig te koppelen met de personeelssoftware van zorginstellingen. Door deze koppeling zijn alle openstaande diensten van aangesloten zorginstellingen altijd up-to-date en direct zichtbaar in de dienstenportal. Zorginstellingen die gebruik willen maken van de mogelijkheid die de dienstportal biedt, adviseren we contact met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens.

Dus, lijkt het je als zorgprofessional interessant om eens een extra dag of periode in een andere organisatie te werken? Kijk dan op www.okvisie.nl/dienstenportal-interchange of in de nieuwe OK Visie app en wellicht zit er passende opdracht voor je bij!

Wil je meer informatie over de dienstenportal? Stel je vraag dan op uitzenden@interchange-vacatures.nl of neem contact op met Mirte Lammers via 0621502468.

Ontvang gratis het e-book ‘ZZP’er in de zorg worden'

Download E-book