Mirte Lammers

“Ooooh dit is echt typisch Mirte’’

Mirte zet zichzelf nooit op de eerste plek, ze staat altijd klaar voor een ander. Soms vergeet ze dan aan zichzelf te denken. Gelukkig heeft ze dan vrienden en familie om haar heen die haar even eraan herinneren dat ze ook even aan zichzelf moet denken.

Omdat Mirte graag voor een ander zorgt is het ook niet zo gek dat ze als verpleegkundige en operatieassistent heeft gewerkt. Al 10 jaar lang werkt ze in de zorg. Ze heeft op Curaçao gewerkt, in de thuiszorg, in het ziekenhuis en nog veel meer. Vraag het haar maar eens, ze vertelt er vast graag meer over! 🙂

Uit het oog is zeker niet uit het hart. Want hoewel Mirte niet direct meer aan bed of op de OK staat, weet ze zeker dat zij als ervaringsdeskundige andere zorgprofessionals de juiste ondersteuning kan bieden.

Twentse dame 👩🏻‍🌾

Sinds een jaar woont Mirte in Amsterdam. Misschien heb je stiekem een “boerinachtig” beeld bij een Twentse dame. Maar niets is minder waar. Mirte is een echt stadsmens geworden en ziet er altijd tiptop uit!

Dansen op de bar? Misschien was het Mirte wel!

Nadat Mirte thuis is begonnen met een wijntje eindigt ze het liefst met een baco in de kroeg! Als je iemand uit haar dak en misschien wel op de bar ziet staan is het hoogstwaarschijnlijk Mirte. Heerlijk in haar eigen wereldje gaat ze los. Naast een dansje en een drankje moet er ook gepraat worden, dit kan Mirte namelijk als de beste.

Carnaval 🤡

Naast Mirte haar ouders is er nog iets waarvoor ze teruggaat naar Twente. Dit is carnaval! Ieder jaar wordt dit door Mirte uitbundig gevierd. Mirte zegt zelf dat ze in 2020 het leukste carnavalspakje had.

Oké, nog één weetje over Mirte

Waar mag je haar midden in de nacht voor wakker maken? Soep 🥣

Dit is Mirte

  • Twentse dame
  • Operatieassistent
  • Verpleegkundige
  • Verslaafd aan vaseline
  • Hondje Lara