Toni Metevelis

Waar je mensen hoort lachen daar is Toni 😀

Toni is een vrolijke aanwinst voor het team. Hij weet je altijd aan het lachen te maken, grapjes schudt hij met gemak uit zijn mouw. Ook heeft Toni zo’n ‘special gift’, hij weet je zonder moeite op je gemak te krijgen en daardoor weet je dat je altijd bij hem terecht kan voor een luisterend oor en (wanneer nodig) advies. Zijn vrienden noemen hem dan ook niet voor niets ook wel een Golden Retriever.

Griekse god, oké een halve dan
Toni is opgegroeid in Griekenland. Zijn vader is Grieks en zijn moeder is Nederlands. Hij heeft tot zijn 18e in Griekenland gewoond. Toni spreekt nog een beetje Grieks. Ieder jaar gaat hij terug om vrienden te zien en zijn Grieks nog een beetje te onderhouden. Ook is het niet zo gek dat zijn lievelingseten een Pita Souvlaki is met tzatziki. Daar mag je hem zelfs wakker voor maken!

Een terrasje pakken is Toni zijn grootste hobby

Toni woont niet voor niets midden in de stad. Hij woont mooi centraal zodat hij van huis naar het terras kan rollen en weer terug. Lekker socializen op het terras is zijn grootste hobby. Het liefst met een tafel vol hapjes en een koud colaatje! 

Kwaliteit, duidelijke processen en leidinggevende consultants 🙌
Omdat Toni zelf nogal chaotisch kan zijn is structuur belangrijk. Het creëren van overzicht is dan ook een sterke vaardigheid geworden. Bij Interchange zorgt Toni er onder andere voor dat alle werkprocessen geoptimaliseerd en duidelijk in kaart gebracht worden. Kwalitatief wil Toni het hoogst haalbare eruit halen en daarbij heeft hij nog een coachende rol.

🥤 Leuk weetje op kantoor: Als je Toni zoekt dan moet je op zoek naar Cola, want waar cola is, is Toni.

  • Griekse God

  • Zelfspot

  • Pita Souvlaki

  • Sociaal dier