Romina Go-de Oliveira Frazão

Asian food lover 🥡

Zelfs ‘s nachts kun je Romina wakker maken voor Aziatisch eten. Van Thais tot Chinees, van Japans tot Indonesisch, als het maar uit Azië komt. En het mag best een beetje pittig zijn, hoor!

Oh – en waar ze echt niet zonder kan, is koffie. Maar is dat niet het go-to drankje van elke verpleegkundige die gewend is om lange diensten te werken? 😉

Kantoor konijn 🐇

Romina is verder ook echt een dierenliefhebber! Vroeger had ze een hond, maar helaas is hij er niet meer. Nu zou ze op zich wel graag een konijn willen adopteren. En die zou ze het liefst gewoon meenemen naar kantoor, zodat ze tijdens breaks er lekker mee kan knuffelen.

Portugese Roots

Als je haar achternaam in één keer kunt spellen zonder fouten, dan is dat best een prestatie. Deze mooie naam heeft ze te danken aan haar Portugese roots. Maar ze is gewoon in Amsterdam geboren en woont momenteel met haar man, met wie ze sinds januari 2020 getrouwd is, in Hoofddorp.

Fanatieke sporter 🏋

Het liefst zou Romina minimaal 5 dagen in de week in de gym willen staan. Het is dat haar agenda het niet altijd toelaat, maar ze vindt sporten heerlijk! Ze is fanatiek CrossFitter.

Het is dan ook geen toeval dat ze haar man in de CrossFit-box heeft leren kennen waar hij eigenaar van is. Kijk, dat zijn twee grote liefdes in één klap.

Verpleegkundige op de Intensive Care

Tot voor kort was Romina zelf nog werkzaam in het ziekenhuis. Na haar HBO-V opleiding heeft ze zich laten specialiseren tot IC-verpleegkundige in het OLVG. Maar ze had ook interesse in de organisatorische kant van de zorg – functiegroepen en management.

Teamleider zijn leek haar de ultieme uitdaging maar nog voordat die uitdaging echt van start kon gaan kwam COVID-19 om de hoek. De IC had haar hard nodig, extra handen aan het bed! Nadat de piek afnam kreeg Romina meer tijd om na te denken wat ze nou precies zocht als uitdaging in haar carrière: met mensen werken, dingen regelen en problemen oplossen. Consultant bij Interchange bleek de perfecte match en wat ze nu ook met heel veel plezier doet! De juiste zorgprofessional matchen met de juiste afdelingen.

Dit is Romina

  • Portugese roots
  • Fanatiek sporter 🏋️‍♀️
  • Asian food lover 🥡
  • Kantoor konijn 🐇
  • IC-verpleegkundige