Marco Xenakis

Gewoon ook Nederlandse roots πŸ‡³πŸ‡±

Marco zijn voornaam is gemakkelijker uit te spreken dan zijn achternaam. Misschien wordt hij daarom soms wel eens onthouden als 'De Griek'. Maar Marco is niet honderd procent Grieks. Hij heeft namelijk ook gewoon Nederlandse roots.

Als hij in Griekenland op vakantie is kan hij zich echter wel goed verstaanbaar maken. Hij vind het zelf vooral belangrijk dat hij zijn favoriete gerechten zonder te hakkelen kan bestellen, en dat is niet zonder reden.

Bij iedereen staat Marco namelijk bekend als een echte lekkerbek. Het bezoeken van verschillende uiteenlopende restaurants is daarom ook zijn grootste hobby.

Een echte Alfist 🚘

Zijn andere hobby heeft hij al vroeg meegekregen van zijn vader. Marco is een Alfist in hart en nieren. Dat wil zeggen dat hij gek is op alles wat met Alfa Romeo te maken heeft. Hij vindt het ook fijn als het met Alfa Romeo als bedrijf goed gaat en heeft alle Alfa's die zijn vader ooit gehad, ook zelf gekocht.

Vraag Marco naar zijn favoriete restaurants

Je zal Marco vaak horen luisteren naar Depeche mode, Nirvana, RHCP van Bruno Mars, maar nooit naar Nederlandstalige muziek wil dat vindt hij verschrikkelijk. Zijn collega's omschrijven hem als een authentiek loyaal persoon die 24 uur per dag 'aan' staat en eigenlijk altijd bezig is. Als je hem toevallig een keertje treft, vraag hem dan naar zijn favoriete restaurants. Al je het weet, ben je dan zo een halve dag verder 😜.

Dit is Marco

  • Een echte Alfist
  • Ook Nederlandse roots
  • Wordt soms 'De Griek' genoemd
  • Is dol op Depeche mode