Maik Koster

Een echte energiebom

Een groot gedeelte van Maik z’n leven bestaat uit sport. Hij is een fanatieke ultrarunner en sportklimmer en daardoor hij heeft een enorme conditie. Zijn collega’s vinden het ook een wonder dat hij een kantoorbaan heeft want hij staat bekend als een echte energiebom. Af en toe neemt hij zelfs zijn sportkleding mee, en dan rent hij na zijn werk gewoon even 35 kilometer naar huis. Alsof het niks is.

Als vroege vogel is Maik meestal als eerste op kantoor en dan draait hij het liefst klassieke muziek. Ook als hij z’n auto uitleent aan een collega staat de radio bijna altijd op een klassieke zender. Je gaat bijna denken dat er een verband tussen is 😉.

Nooit chagrijnig .. maar echt

Chagrijnig is deze oud manager O.K. nooit, maar daar heeft hij ook helemaal geen tijd voor. In zijn vrije tijd is hij namelijk bijna altijd bezig. Hij is voorzitter van Stichting Sailing Kids en heeft ook een lange studieperiode achter de rug.

“Een bord pasta word ik nooit zat” 🇮🇹

Wat veel mensen niet weten is dat hij iedere ochtend na zijn koude douche een half uur Italiaans studeert. Je hoort hem soms ook aan de telefoon Italiaans spreken met zijn vrouw (die overigens Italiaanse is).

Die Italiaanse invloed zie je terug in zijn leven. Een bord pasta wordt hij nooit zat en hij stapt vrijwel altijd het kantoor binnen in een goede klassieke schoen. Maik is nooit te beroerd voor een dolletje en als jij ook toevallig Italiaans spreekt, daag hem dan een keertje uit en vraag hem in het Italiaans het hemd van ’t lijf.

Dit is Maik

  • Fanatieke ultrarunner
  • Sportklimmer
  • Energiebom
  • Studeert elke dag 20 minuten Italiaans