Ontdekkingstraject

Ben jij net afgestudeerd als zorgprofessional en heb je na het behalen van je diploma geen verre reizen kunnen maken vanwege COVID-19? Wees gerust. Wij bieden je namelijk een ontdekkingsreis door de medische wereld aan. We kunnen ons goed voorstellen dat je na je afstuderen geen idee hebt waar je moet beginnen. Er is ook zoveel keuze.

Maar wat is nou de juiste en best passende keuze voor jou? Wij helpen je graag verder op dit kruispunt van je carrière. Ga met ons mee op ontdekkingsreis, leer jezelf nog beter kennen en ontdek welke bestemming bij je past. En, er zijn zelfs mogelijkheden om naar het buitenland te gaan tijdens dit traject.

Ons ontdekkingstraject is wat voor jou als je:

  • Bijna of net bent afgestudeerd;
  • Je zin hebt in een avontuur en houdt van afwisseling;
  • Veel verschillende ervaringen wilt opdoen.

 

Ervaring opdoen in verschillende zorginstellingen

Je bent net klaar met school en je wil meer zien van de medische wereld. Interchange kan jou op een avontuurlijke manier kennis laten maken met verschillende ziekenhuizen en klinieken. Op deze manier blijft je werkplek interessant en uitdagend én leer je de zorg tot in de puntjes kennen.

Door deze ervaring leer je snel wat bij jou als zorgprofessional past en wat niet. Samen kijken we naar de mogelijkheden en naar jouw wensen. Waar zou je wel eens meer van willen weten?

 

Het traject

Samen met je persoonlijke coach (toegewezen vanuit Interchange) en de coördinator van het traject spreken jullie af. Eerst maar eens even kennismaken. Waar word jij blij van en wat zijn je ambities? Wat vind je spannend, wat wil je absoluut niet en wat wil je juist heel graag? Dit zijn allemaal zaken die besproken worden.

Daarna koppelt de coördinator van het traject je aan een zorginstelling. Yes, je eerste opdracht! Een opdracht duurt minimaal drie maanden en maximaal een jaar. Genoeg tijd om de zorginstelling goed te leren kennen. En je ontdekt op een speelse manier de medische wereld. Hoe leuk is dat?

 

Je eigen coach

Tijdens het traject krijg je een vaste coach toegewezen. Deze coach is een ervaren gedetacheerde of iemand die het Ontdekkingstraject al eens heeft doorlopen. Je coach staat altijd voor je klaar. Samen bepalen jullie welke contactvorm prettig werkt.

Het is natuurlijk best spannend om telkens in een nieuw team terecht te komen. Er komt veel op je af en daarom is een persoonlijke coach belangrijk tijdens dit traject. Je bent in dienst bij Interchange en daarom ook welkom bij alle personeelsuitjes. Superleuk, want hier ontmoet je je collega’s van Interchange. Je coach is hier natuurlijk ook!

Toch nog vragen? Logisch!

Sander Hogenboom

Consultant

Als je via Interchange aan de slag gaat:

  • Krijg je een uitstekend salaris;
  • Is het mogelijk om een leaseauto aan te vragen of reiskosten te ontvangen;
  • Kun je nascholing volgen, zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de zorgsector;
  • Mag je de coolste / gezelligste personeelsuitjes bijwonen, LEUK!

Enthousiast?

Neem dan contact met ons op! Vrijblijvend een bakkie doen is altijd mogelijk. Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog aan het afstuderen bent, geen probleem. Ook dan kun je al met ons in gesprek!