Ben je op zoek naar zorgprofessionals?

Heb je vaak te maken met onderbezetting? Is het moeilijk om geschikte zorgprofessionals te vinden? Wij bieden de ondersteuning die je nodig hebt. Ervaren, fris en vol energie. We nemen alles rondom werving, selectie, contracten en salaris uit handen.

Zorgprofessionals zijn schaars en lastig te vinden. Laat staan ze te motiveren over te stappen naar een nieuwe werkomgevingMaar niet voor ons.  

Wat zoeken zorgprofessionals in een baan? Hoe motiveer je hen? Wat verwachten ze van werkgevers? Wij weten het als geen ander. Waarom? Omdat wij hier doorlopend onderzoek naar doen. Bovendien staan wij met onze consultants, vanwege onze achtergrond, met één been in onze doelgroep.


Interchange vindt jouw zorgprofessional
 
Wie de banenzoektocht online begint, kan niet om Interchange heen. Wij hebben in ruim dertig jaar tijd een uitgebreid netwerk opgebouwd waardoor wij zijn uitgegroeid tot één van de grootste bemiddelingsbureaus in de zorgsector

Ben je op zoek naar geschikte zorgprofessionals voor een tijdelijke periode, voor vast of op projectbasis? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om samen alle mogelijkheden te bespreken. 

Jouw gegevens

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Onze contactgegevens

  • Hoofdkantoor
    Westblaak 45
    3012 KD Rotterdam
  • Correspondentieadres
    Postbus 25200
    3001 HE Rotterdam

info@interchange-vacatures.nl
010 436 63 01
Vragen? Stel ze via de chatbot!

Volg ons: facebook Instagram LinkedIn