Weet jij niet goed wanneer het écht tijd is om van baan te wisselen?

We helpen je op weg met de 5 belangrijkste signalen 💡

“In je comfortzone blijven, dit is waar veel mensen denken gelukkig van te worden.”

We zijn geneigd om lang te werken voor dezelfde werkgever. In je comfortzone blijven, dit is waar veel mensen denken gelukkig van te worden. Je weet namelijk wat je te wachten staat, je weet precies hoe je ergens op moet reageren, je kent de systemen en je kent de mensen om je heen. Dit kan een rustgevend gevoel geven. Toch is het belangrijk dat je goed naar jezelf blijft kijken. Zit ik hier nog wel op mijn plek? Ben ik hier echt gelukkig?

Herken jij jezelf in onderstaande signalen? Dan is het tijd. Tijd om verder te kijken naar de mogelijkheden binnen jouw vakgebied of misschien wel hierbuiten.

Vul hieronder het formulier in en ontvang de 5 signalen in je mail!

De 5 signalen om van baan te verwisselen (#9)

Ervaring Nina

Nina zegt: "Doormiddel van deze 5 signalen kwam ik erachter dat ik eigenlijk helemaal niet op mijn plek zat bij mijn werkgever. Ik ben bewust geworden van mijn situatie, het is tijd!"

Ervaring Jelle

Jelle zegt: "Wat een openbaring. Ik zat al niet zo lekker in mijn vel op mijn werk maar ik dacht dat dit wel voorbij zou vliegen. Toch ben ik wel aan het denken gezet door alle andere signalen die ook herkenbaar waren. Vooral het signaal over collega's."

Ervaring Marit

Marit zegt: "Echt een aanrader, ik heb er gebruik van gemaakt!"