De ervaring vanEsmee

Per 1 december ben ik gestart bij Interchange met detacheren. Na 10 jaar in vaste dienst te zijn geweest was dit een hele stap voor mij. Ik vond het spannend om mijn vaste werkplek en vertrouwde omgeving te verlaten, je stapt echt uit je ‘comfort zone’.  Maar gelukkig, tot de dag van vandaag heb ik geen seconde spijt gehad van de keuze die ik heb gemaakt, al is het in het begin natuurlijk wel even wennen. Vooral de logistieke zaken zijn in elk ziekenhuis weer anders.

Inmiddels ben ik 3 maanden in dienst en heb ik al heel veel geleerd. Je leert nieuwe collega’s kennen, andere protocollen en werkwijzen, maar ook heel veel over jezelf. Ik ben heel blij dat ik deel mag uitmaken van het team van Interchange, ondanks dat je collega’s op verschillende plaatsen werken kun je toch ervaringen uitwisselen en kom je snel weer ergens een bekende tegen.

Wat ik het leukste vind aan detacheren is dat je veel nieuwe contacten maakt met collega’s vanuit verschillende ziekenhuizen. Hierdoor merk ik echt dat het een klein wereldje is en is het superleuk dat je elkaar weer op een andere plaats kan tegenkomen. Je verbreedt ook je kennis want in elke regio heb je weer te maken met verschillende patiëntencategorieën en daarom leer je er ook zo veel van. Ik ben zelf iemand die snel verveeld raakt, dus voor mij is dit de ideale manier van werken. Je hebt de mogelijkheid om een kijkje te nemen in een andere keuken, wanneer je daar zelf aan toe bent.

Esmee (27)

Ontvang gratis het e-book

‘Detacheren in de zorg’

Leer alles over:

✅  Hoe wordt jouw salaris bepaald?

✅  Krijg je uitbetaald als er geen opdracht is gevonden?

✅  Kan je ontslagen worden als detacheerder?

✅  Krijg je doorbetaald als je ziek bent?

✅  Hoe lang werk je op 1 plek?

En nog veel meer …