Ervaringen

Als je je aan het oriënteren bent om van baan te verwisselen en twijfelt of je voor detacheren moet kiezen, dan wil je het liefst ervaringen lezen van mensen die dit al eerder hebben gedaan. Wij delen daarom graag de ervaringen van onze medewerkers met je.

Ik maak best snel nieuwe werkzaamheden eigen en dan heb ik al snel de instelling: oké, wat nu? Detacheren blijft mijn nieuwsgierigheid voeden.

Saskia (28)

Ik hou wel een beetje van avontuur en nieuwe dingen, daarom past detacheren ook goed bij mij!

Sinds oktober 2020 werkt Marije bij Interchange als SEH verpleegkundige. Tijdens haar carrière in de zorg heeft ze veel verschillende dingen gedaan en gezien. Van Verzorgende IG in een Verpleeghuis met dementerenden naar Verpleegkundige bij Defensie, tot SEH Verpleegkundige op detacheerbasis bij Interchange.

Marije (39)

“Door te werken als zzp’er ervaar ik meer vrijheid en kan ik weer genieten van mijn vak”

Marleen (38) woont samen met haar man, 2 kinderen, paard, 2 honden en 10 kippen op een “boerderijtje” in Haaften. Ze werkt als zelfstandige Anesthesiemedewerker en runt daarnaast nog een kleinschalig paardenpension aan huis.

“De vrijheid die ik als zzp’er heb in uren en opdrachten maakt het mogelijk om mijn werk te combineren met mijn paardenpension. Ik vind het fijn dat dit op deze manier kan. Door te werken als zzp’er kan ik weer genieten van mijn vak.”

Marleen (38)

Zonder Interchange werkte ik waarschijnlijk niet meer in de zorg.

Corina (27) is sinds kort geen onderdeel meer van het team van Interchange. Toch doet ze graag haar verhaal, want dankzij Interchange is ze nog steeds werkzaam in de zorg. Als we haar bellen heeft ze net een pittige dag achter de rug, maar ondanks dat vertelt ze enthousiast over haar ervaringen.

Corina (27)

Ik voelde dat ik mensen beter van dienst kon zijn in de zorg, dan als gevechtssoldaat

Patrick Timmer woont samen met zijn vrouw, twee kinderen en zijn hond in Hendrik-Ido-Ambacht. Hij houdt van voetbal, basketbal en tafeltennissen. Sinds twee jaar werkt hij als CCU-verpleegkundige bij Interchange. Maar daarvoor zat hij negen jaar in militaire dienst. Twee verschillende werelden.

Patrick Timmer (34)

Detacheren is een kans om als OA vrijblijvend in een ander ziekenhuis te kijken, zonder dat je daaraan vast zit.

Faiiza heeft haar opdracht bij het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis tot eind juli 2020: “Interchange heeft inmiddels een nieuwe opdrachtgever gevonden, het Bravis Ziekenhuis in Bergen op Zoom en Roosendaal. Dat is het natuurlijk wel met detacheren, je springt bij op de plekken waar ze je hard nodig hebben.

Faiiza

Dankzij het detacheren volg ik nu de opleiding waar ik al 15 jaar van droomde.

Patrick Timmer woont samen met zijn vrouw, twee kinderen en zijn hond in Hendrik-Ido-Ambacht. Hij houdt van voetbal, basketbal en tafeltennissen. Sinds twee jaar werkt hij als CCU-verpleegkundige bij Interchange. Maar daarvoor zat hij negen jaar in militaire dienst. Twee verschillende werelden.

John

Het afgelopen jaar was het leukste jaar uit heel mijn carrière!

Marcel begon zijn carrière in 1998 als röntgen- en echolaborant bij Defensie. Hoewel hij dat altijd met veel plezier deed, besloot hij daarmee te stoppen toen hij in 2004 een gezin kreeg met jonge kinderen en de uitzendtijd steeds hoger werd.

Marcel