Tessa Vogt

“Genieten van het leven”

Dit is iets wat Tessa doet en belangrijk vindt. Wel genieten met de zachte “g” want Tessa komt uit het zuiden van Limburg en inderdaad, zo nu en dan geniet Tessa daar ook zeker nog van een stukje vlaai! Genieten is volgens Tessa vooral te vertalen in eten, drinken en gezelligheid… toch dat bourgondische hè.

Azië 🌏

Tijdens haar opleiding Human Resource Management is Tessa met een vriendin gaan reizen door Azië. Tessa noemt dit een van haar beste keuzes. Ze vond het wel echt een cultuurshock, maar dit maakt het natuurlijk zo bijzonder en indrukwekkend. Ook is Tessa met haar vriend naar de Filipijnen geweest, daar heeft ze kennisgemaakt met een enorme spin in bed en heeft ze gezwommen met een slang bij een waterval… verder was het heel leuk!

Zoetigheid

Het is heel flauw, maar misschien moet je het eens testen: Tessa zegt bijna nooit “nee” tegen zoetigheid. Heerlijk vindt ze dit, van chocolade tot aan taartjes, Tessa eet alles. Haar favoriete taartje is citroen meringue. Ze wordt ook wel suikerverslaafde genoemd. Thuis beschermt ze zichzelf door niets in huis te halen, een verstandige keuze.

Balletje slaan 🎾

Zo nu en dan is Tessa ook te vinden op de tennisbaan. Dit doet ze al sinds ze 7 jaar oud is. In haar studententijd heeft ze helaas meer in de kroeg gestaan dan op de baan, daarom moet ze haar speelsterkte weer een beetje opkrikken. 😉

Dit is Charina

  • Genieten van het leven
  • Zoetigheid ❤️
  • Reizen
  • Tennissen