Sherina Krösing

Sherina weet wat ze wil

Ook wel te vertalen naar een echte motivator en initiatiefnemer. Sherina weet waar ze heen wil en dit werkt aanstekelijk op de mensen om haar heen. Of dit nou op haar werk is in het vak Recruitment of privé, Sherina neemt het initiatief.

Boomboombooom🎶

Waar neemt Sherina je het liefst mee naartoe? Naar een festival waar veel Deephouse en Techno wordt gedraaid, dan gaan de voetjes van de vloer! Wat wel belangrijk is om te weten, als je met Sherina naar een festival gaat dan wijst Sherina ook de weg. Zodra jij je beste move hebt gevonden op de beat trekt Sherina je mee naar de volgende artiest. ZOVEEL goede muziek!

Lekker actief 🚲🏂🐴

Sherina heeft de auto ingeruild voor een fiets. Iedere dag fietst ze 16 kilometer heen en 16 kilometer terug naar haar werk. Nu heeft Sherina wel iets verklapt, de fiets is elektrisch… wel eerlijk, iets dat Sherina typeert!

Naast fietsen houdt Sherina ook van paardrijden, dit doet ze dan ook graag op haar eigen pony genaamd Layla. Deze hobby deelt ze samen met haar dochtertje Esmee, zij is het nu aan het leren. Nu nog afwachten of haar zoontje Evin ook een paardenliefhebber zal worden, al mag dat ook snowboarden zijn, dan kunnen ze samen de piste af. Sherina doet deze stoere sport namelijk heel graag in de winterse maanden!

Bernardus

Nee, dit is niet de naam van Sherina haar vriend, dit is de naam van haar favoriete alcoholische versnapering.  Een heerlijke Chardonnay, hier heeft Sherina standaard een aantal flessen van in huis. Sherina houdt wel van een lekker wijntje, haar kennis over goede wijn is dan ook up-to-date!

 

Dit is Sherina

  • Initiatiefnemer/ Motivator
  • Levensgenieter
  • Moeder van twee
  • Festivals