Sander Hogenboom

Never a dull moment

Sander heeft energie voor 10, en die energie brengt heel veel positiviteit en enthousiasme met zich mee. Hij heeft daarom altijd wel iets om over te praten en er valt nooit een stilte als je samen met hem bent. Sander laat meestal z’n emotie het woord doen, en daardoor heb je altijd een open en eerlijk gesprek met hem.

“The whole enchilada”

Wat Sander lekker vindt klinken dat gebruikt hij dan ook instinctief als zijn vocabulaire. Engelse zinnen met Mexicaanse gerechten er in zijn dan geen uitzondering. Hij grijpt alles aan om uit te leggen wat hij met iets bedoeld.

Lekker ontspannen in de natuur in Umbrië

Het Italiaanse landschap daar is Sander samen met z’n vrouw en kinderen het liefste te vinden. Tussen de boeren in het prachtige Umbrië. Daar kan hij genieten van leven in de puurste vorm. Weg van de snelweg en de waan van de dag waar het altijd gaat om meer, beter of groter.

Sander is stiekem een kunsthandelaar

Zijn Poolse vrouw is voor Sander de aanzet geweest voor het verzamelen van Poolse kunst. In Wrocław komt hij dan ook vaak in verschillende kunstgalerieën om te kijken of er nog iets moois tussen zit. Inmiddels is zijn huis in Nederland omgetoverd tot een heuse kunstgalerie. Het hele jaar door wordt daar een doorlopende expositie voor vrienden gegeven, waar ook zo af en toe wat verkocht wordt. Van de opbrengst kopen Sander en zijn vrouw dan weer nieuwe kunst en zo blijft dit een voortdurende hobby.

Dit is Sander

  • Leidinggevende functie gehad in ziekenhuis
  • Anesthesiemedewerker geweest
  • Italië > Umbrië