Rachnel Kramer

Uit het Hoge Noorden

Rachnel is opgegroeid in Friesland, in de stad Sneek om precies te zijn. Voor haar bachelor is ze naar Groningen verhuisd, waar ze Communicatie- en Informatiewetenschappen studeerde. En hoe toepasselijk, haar lievelingsvak was de Minor Patiëntenvoorlichting voor Communicatie in de Zorg.

Inmiddels heeft ze het hoge noorden ingeruild voor het meer centrale Utrecht, waar ze nog een master heeft gedaan. Ze woont in een appartementje in het centrum, waar ze de deur maar uit hoeft te stappen om middenin de gezelligheid te staan!

Het fijnste uurtje van de week: dansles 💃

Mocht je Rachnel een keer spotten op de dansvloer tijdens één van onze events, hoef je niet bang te zijn dat zij geen maat kan houden. Ze danst namelijk al heel haar leven! Nu gaat ze nog steeds wekelijks naar moderne dansles. Voor haar is dat het fijnste uurtje in de week, waar zij helemaal tot zichzelf kan komen.

Niet dat ze de rest van de week stil zit, want ze is onlangs ook begonnen met hardlopen en ze doet thuis zo nu en dan yoga. Lekker actief dus!

Bijdragen aan een betere wereld 🌱

In bijna alles wat Rachnel doet, vindt ze het belangrijk om op een bepaalde manier bij te dragen aan een betere wereld. Zo heeft ze bijvoorbeeld voor haar baan bij Interchange in de duurzame energiesector gewerkt.

Verder is ze vegetariër en probeert ze nu steeds meer te experimenteren met volledig plantaardig eten! Ze vindt het dan ook super leuk om nieuwe recepten uit te proberen. Een lekkere pasta bijvoorbeeld of een curry. Ken jij nog een lekker vegetarisch of plantaardig recept? Ze vindt het leuk als je dat met haar deelt!

Gewoon in de zorg

Dat ze de overstap heeft gemaakt naar de zorgsector is ook niet vreemd. Door enthousiaste zorgprofessionals te matchen met zorginstellingen waar extra hulp nodig is, hoopt ze ook op maatschappelijk niveau een positieve impact te maken.

Dit is Rachnel

  • Uit het Hoge Noorden
  • Danst al haar hele leven 💃
  • Draagt graag bij aan een betere wereld
  • Vegetarisch en plantaardig 🌱