Mariëlle van Wuijckhuijse

Avonturier 🌎 

Mariëlle is opgegroeid in Vianen, een klein stadje net onder Utrecht. Op latere leeftijd is ze hier weer naar terugverhuisd. Dit klinkt niet heel avontuurlijk, maar dat is ze wel degelijk. Zo heeft Mariëlle al heel wat reizen gemaakt. Noem een land, continent of stad en Mariëlle is er geweest: Moskou, Peking, Thailand, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, Indonesië en ga nog maar even door. Mariëlle zou graag nog terug willen naar Canada. Ook staan IJsland en de Scandinavische landen hoog op haar lijstje. 

Verpleegkundige op de SEH  

Mariëlle heeft 10 jaar als SEH-verpleegkundige gewerkt. Hiervan heeft ze vijf jaar op detacheringsbasis gewerkt. Vervolgens was Mariëlle toe aan een nieuwe uitdaging waarna ze is geswitcht van job. Ze wilde haar voormalige werk als SEH verpleegkundige combineren met de organisatiekant van de zorg. Haar behulpzame karakter en haar ervaring als SEH-verpleegkundige komen goed van pas in haar nieuwe rol als Consultant Acute Zorg. 

Slaap kindje slaap 💤 

Mariëlle is heel ambitieus. Ze volgt naast haar werk namelijk de opleiding tot slaapcoach voor kinderen van 0 tot 5 jaar. Ze hoopt voor het einde van het jaar 2021 gediplomeerd te zijn.  

Sportief 

Mariëlle is niet alleen ambitieus in haar carrière, ze is namelijk ook nog heel fanatiek aan het sporten. Voor het einde van het jaar wil ze een halve marathon lopen. Hier is ze druk voor aan het trainen. Ook volgt ze 2x in de week een bootcamp training met de buren. Dit eindigt altijd gezellig in een borrel.  

Guilty pleasure 💛💚💗 

Mariëlle haar Guilty pleasure is toch zeker wel reggae muziek. Zodra het nummer Three little birds van Bob Marley op staat gaan de voetjes van de vloer. 

Wist je datje: 

“Ik klets nog met een koe in de wei” zegt Mariëlle. Of te wel, Mariëlle kan goed kletsen. Altijd gezellig met Mariëlle op kantoor.  

Dit is Mariëlle

  • Ambitieus
  • Sportief
  • SEH Verpleegkundige
  • Slaapcoach 
  • Avonturier