Danny Kanselaar

Je kan weinig mensen ‘s nachts blij wakker maken, maar Danny wel

Je moet er alleen wel voor zorgen dat er een belangrijke basketbal of American Football wedstrijd op tv te zien is. Danny is namelijk een enorme sportfan, en dan voornamelijk van sporten die veel in Amerika worden beoefend.

Door die sporten is hij helemaal in de Amerikaanse cultuur gezogen. Het voelt voor hem daarom ook als thuiskomen als hij in Amerika is.

 “Het is nog een hele klus om goede quizvragen te bedenken”

Hij voelt zich niet alleen thuis in het grote Amerika maar ook in het kleine Abbenbroek waar zijn stamkroeg staat. Daar organiseert hij elk jaar een voetbalquiz waar hij zelf de quizmaster is. “Het is nog een hele klus om goede quizvragen te bedenken” zegt hij, “Want je wilt het wel zo toegankelijk mogelijk maken”. Na 10 jaar ervaring heeft Danny nu wel de smaak te pakken en is in staat om zonder veel moeite quizvragen uit zijn mouw te schudden. Dat doet hij dan ook elk jaar met veel plezier.

‘Het basketbalworpje’

Voetballen deed hij ook graag, maar omdat er veel blessureleed was, is hij nu verder gegaan in een coachende rol. Samen met 2 anderen is hij assistent coach van het 2e elftal van Abbenbroek.

Bij Interchange staat Danny bekend om zijn basketbalworpje. Elk propje dat hij tegenkomt probeert hij via een zogeheten zwanenhals techniek in de prullenbak te mikken, maar daar heeft hij helaas iets minder talent voor.

Dit is Danny

  • Quizmaster
  • American Footbal liefhebber
  • Basketbal liefhebber
  • Vraag hem alles over o.a. werken in Zwitserland