Constantijn Xenakis

Is dol op het Griekse eten van zijn moeder

Constantijn houdt sowieso wel van lekker eten, zoals bijvoorbeeld sushi. Maar het liefst eet hij toch Grieks. En dan natuurlijk vooral wanneer zijn eigen moeder kookt. Zijn moeder is dan wel Nederlands, maar heeft ook een aantal jaar in Griekenland gewoond. Daar leerde zij van haar schoonmoeder (Constantijns oma) de lekkerste Griekse gerechten bereiden. Daar kun je Constantijn ‘s nachts wel voor wakker maken.

“De broer van”

Je herkent het waarschijnlijk al aan zijn achternaam, maar inderdaad: Constantijn is de ‘grote broer’ van Marco Xenakis. Vanzelfsprekend is hij ook half Grieks, met een Nederlandse moeder en een Griekse vader.

Binnen Interchange doet hij de personeelsadministratie en zorgt hij ervoor dat iedereen de juiste betaling ontvangt. Laat je vooral niet afschrikken door zijn lengte, een vriendelijkere man dan Constantijn zul je niet vaak tegenkomen!

Fan van sportieve auto’s 🚘

Het zit duidelijk in de familie: de voorkeur voor snelle en sportieve auto’s. Ook Constantijn heeft jaren een Alfa Romeo gehad. Laatste jaren heeft hij ook wel eens andere merken gereden, maar dan kiest hij toch vaak bewust voor het sportieve model. Zo was hij tijdens Trackday op het circuit van Zandvoort te vinden in zijn witte Renault Clio (zie foto).

Waar hij het liefst naar luistert in zijn snelle wagen? Van de Police, tot Queen en zelfs Abba. Als het maar uit de jaren 80 of 90 komt.

Labrador Sam 🐕

Wist je dat Constantijn een liefhebber is van honden? Zelf heeft hij een labrador van 3,5 jaar. Hij heet Sam en is echt het maatje van Constantijn – hoe lief!

Dit is Constantijn

  • De ‘grote broer van’
  • Fan van sportieve auto’s 🚘
  • Labrador Sam 🐕
  • Geniet het meest van het Griekse eten dat zijn moeder maakt.