Christine Bezemer

Creatieveling 🎨 ⛄

Christine is er maar druk mee: borduren, naaien, haken, schilderen, knutselen…noem het maar op. Het liefst gaat alle vrije tijd naar deze creatieve hobby’s. Haar trotswerk is een gehaakte sneeuwpop, hier is ze ongeveer een jaar mee bezig geweest, WOW! Sinds dit jaar heeft de sneeuwpop ook een prominente plek in huis gekregen tijdens de winterse maanden.

De winterse maanden zijn overigens de favoriete maanden van Christine. Dit is de meest gezellige tijd in huis, alles wordt versierd en uitgebreid gevierd met familie en vrienden. Ook mogen de kruidnootjes in deze tijd niet missen.

Coffeelover

Christine is een echte koffieliefhebber. Voor een heerlijke cappuccino mag je haar zelfs wakker maken! Let op, heerlijk is in dit geval goed opgeklopte melk en goede koffie van versgemalen koffiebonen. Christine wil dan ook een graag een handmatige espressomachine. Op dit moment is ze plusminus 15 minuten bezig om thuis een perfecte cappuccino te bereiden, dat mag wel iets sneller. Side note: Christine wakker maken voor Senseo is dus not done, dan zal je haar een van de weinige keren chagrijnig zien.

Hiken in de bergen van Oostenrijk

Over de bergen en door het bos, Christine vindt het heerlijk. Zo is Christine ook samen met haar kersverse man gaan hiken in de bergen als huwelijksreis. Ze liepen hier van top naar top, het was gewoon helemaal TOP!⛰️

Een vrouw met ambities

De net afgestudeerde Christine is nu alweer aan het bedenken wat ze nog meer wil leren. Het is dan ook een feit dat ze een nieuwe studie gaat oppakken aan de universiteit. Welke dit zal zijn weet ze nog niet zeker. Het zal in ieder geval wel een studie worden in de richting van duurzaamheid. Christine wilt iets voor de wereld betekenen. Ondertussen is ze ook bezig met het leren van Italiaans. Ze wil graag meerdere talen kunnen spreken, “molto brava Christine”!!

Dit is Christine

  • Creatief
  • Ambitieus
  • Koffie ❤️
  • Graag in de bergen