Charlotte van der Houwen

Drentse roots

Wat veel mensen misschien niet weten, is dat onze Charlotte oorspronkelijk uit Drenthe komt! Niet dat ze daar veel van heeft meegekregen. Ze was namelijk nog maar 3 jaar toen ze naar Heenvliet (vlakbij Brielle) verhuisde, omdat haar vader daar een baan vond.

Girls, girls, girls

Zelf is Charlotte inmiddels moeder van twee prachtige dochters. Hoewel elke dochter een eigen persoonlijkheid heeft, zijn het allebei wel echte meisjes-meisjes. Op vader na een echt meiden-huishouden dus!

🇮🇹🍕

Pizza en pasta, dat zijn toch wel de favoriete gerechten van Charlotte. Of is het toch tapas, of een lekker kaasplankje? Zoveel om uit te kiezen! Als de sfeer maar goed is. Want zelfs ‘s nachts kunnen vriendinnen haar wakker maken voor een citytrip of een bestemming waar de zon schijnt. Charlotte gaat dan het liefst winkelen, borrelen en lekker eten.

Jaren 90 jeugdsentiment 🎵

Charlotte is opgegroeid in de jaren 90, nog steeds luistert ze ontzettend graag naar muziek uit deze tijd. Stiekem heeft ze ook eigenlijk geen idee wat de hits van nu precies zijn. Of ze nu in de auto zit, of thuis bezig is, ze zet liever 90’s muziek aan.

Dit is Charlotte

  • ❤️’s Italiaans eten
  • Guilty pleasure: The 90's
  • Moeder van twee meiden