Cultuurwaarden

Eerlijk en direct

Als iemand je ergens in probeert te dwingen, is dat meestal een teken dat je er zelf niet volledig achter staat. Alle alarmbellen gaan dan af en het roept veel vragen op. Moet ik dit wel doen? Heeft de persoon wel het beste met mij voor? Dat is precies wat we willen voorkomen. Aan die vragen heb je niks, en de gereserveerde houding ten opzichte van het gesprek helpt ook niemand verder.

”Wat Interchange doet, is sportief. Het aanbod blijft staan. Toen ik een paar maanden later zeker wist dat ik wilde gaan detacheren is het ongedwongen gesprek altijd blijven hangen, in tegenstelling tot de druk die je bij andere bureaus voelde. Voor mij was daarom de keuze makkelijk: Interchange werd het!”

Vriendelijk en betrokken

Oprecht willen weten hoe het met iemand gaat. Oprecht geïnteresseerd zijn in het verhaal achter de persoon. Er alles van willen weten en het ook onthouden. Daar draait het om. Die vriendelijkheid en betrokkenheid is alleen mogelijk als dit in je aard zit. Als je het echt leuk vindt om je te verdiepen in het leven van iemand anders.  

“Zo fantastisch hoe mijn consultant er voor mij is geweest. Ik ging privé door een moeilijke fase en voelde me de gehele fase heel fijn en gesteund. De menselijke factor, niet iemand neerzetten als een nummer: nooit eerder heb ik dit zo ervaren bij een werkgever als bij Interchange.” 

Persoonlijk en open

Zijn zoals je bent, binnen de kaders van het merk Interchange. De een is wat drukker en de ander wat zorgzamer, maar iedereen heeft dezelfde basis kernwaarden. Je hoeft niet eerst voorbij een masker voordat je de mensen achter het bedrijf leert kennen. Je krijgt wat je ziet.

“Het grootste verschil tussen hier en mijn oude werkgever: de vrijheid om jezelf te zijn. Dit wordt gestimuleerd door gebruik te maken van mijn kennis en kunde. Dit geeft mij vertrouwen en energie om bij Interchange nog meer mooie dingen te doen.” 


Naar alle verhalen
Ontdek alle verhalen van vakgenoten - pagina
Bekijk de verhalen

Gewoon in de zorg.

Als je een zorgprofessional bent, staan ziekenhuizen en klinieken vaak voor je in de rij. Je hebt dus alle reden om kieskeurig te zijn wanneer je op zoek bent naar een baan. 

Wat je wensen ook zijn, er is altijd wel een plek voor je. Maar zorginstellingen zijn lastig om te vergelijken. Welke plek past nu echt bij je? Wij helpen jou daarbij!

Patrick

Patrick

Corina

Corina

Oud-detacheerder John

John

Oud-detacheerder Marcel

Marcel

Na 20 jaar toch detacheren. Faiiza: “Ik had dit veel eerder moeten doen.”

Faiiza

Niet gevonden wat je zocht?

Staat jouw ideale vacature niet online? Niet getreurd! Wat nu even niet is, kan snel weer komen… Door de vele contacten met zorginstellingen door heel Nederland weten zij ons iedere dag weer te vinden.

Uitgelichte artikelen

OK Visie en Interchange lanceren dienstenportal voor OK professionals

OK Visie en Interchange lanceren dienstenportal voor OK professionals

16 juli 2021
Zowel Interchange als OK Visie delen dezelfde passie voor de zorg en betrokkenheid bij de zorgprofessional.
Top 10 grootste ziekenhuizen van Nederland

Top 10 grootste ziekenhuizen van Nederland

27 mei 2021
Nederland telt meer dan 80 ziekenhuisorganisaties. Maar welk van die ziekenhuizen is de grootste? Wij hebben de top 10 voor je op een rij.
Nadelen van detacheren? De top 7 misverstanden

Nadelen van detacheren? De top 7 misverstanden

9 maart 2021
“Detacheren? Mij niet gezien hoor, dan heb geen baanzekerheid, geen pensioenopbouw en dan moet ik iedere dag ergens anders werken."
6 tips voor de succesvolle zorgmanager

6 tips voor de succesvolle zorgmanager

9 maart 2021
Sommige zorgprofessionals kiezen ervoor om de rol van manager te vervullen. Maar wanneer ben je nu succesvol? Met deze tips kom je een eind.
Dé 5 manieren om te ontspannen

Dé 5 manieren om te ontspannen

16 juli 2021
Het is belangrijk om tussen al het harde werken door te zorgen voor voldoende ontspanning.
Waardering voor de zorg: de 5 mooiste initiatieven tijdens de Corona-crisis

Waardering voor de zorg: de 5 mooiste initiatieven tijdens de Corona-crisis

9 maart 2021
Wat zijn de meest spraakmakende steunbetuigingen voor de zorgprofessionals in tijden van Corona? Wij hebben een aantal op een rijtje gezet!
5 goede voornemens voor zorgprofessionals

5 goede voornemens voor zorgprofessionals

9 maart 2021
Vaker een praatje maken met je cliënten of patiënten, eerder je grenzen aangeven. We hebben een aantal goede voornemens op een rijtje gezet.

Werken bij Interchange

Wat je wensen ook zijn, er is altijd wel een plek voor je. Wij willen namelijk graag dat jouw wensen werkelijkheid worden. Wat je in je huidige functie mist, gaan wij voor je vinden! Naast het vinden van een passende werkplek en/of het creëren hiervan, hebben wij ook lopende aanvragen. Op onze vacaturepagina kun je alvast kijken of er iets voor jou tussen zit.