Nieuws & verhalen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in de zorg en de verhalen van onze zorgprofessionals.

  • Sorteren

De 1e maandag van de maand, het luchtalarm...

“Waar ik ook ben, als ik het luchtalarm hoor maakt mijn hart altijd een klein sprongetje, niet van geluk, het brengt mij direct terug in de tijd”

Onze gastblogger Maaike neemt je mee in haar herinneringen over haar uitzending in Afghanistan. Ze schrijft over herinneringen die ze associeert met in dit geval het geluid van het luchtalarm op iedere 1e maandag van de maand. Daarbij laat ze ook weten hoe belangrijk het is om deze triggers, in dit geval het luchtalarm, aan te gaan en niet te vermijden.

Lees het hele artikel via onderstaande link.

 

02 september, 2022

'Vulneratus nec victus'

12 jaar na haar 1e uitzending, kijkt Maaike naar haar gewond geraakte, maar zeker niet verslagen collega’s tijdens de Invictus Games. Een internationaal sportevenement voor fysiek en/of mentaal gewonde militairen.

Terwijl zij vanaf de tribune de basketbalwedstrijd bekeek en zich bevond tussen het juichende publiek dwaalt zij met haar gedachten af naar Afghanistan.

De eerste blog van Maaike staat nu online. Maaike werkt als Operatieassistent voor Defensie. Ze neemt je mee in haar herinneringen aan Afghanistan, het land waarnaar zij werd uitgezonden. Vanaf de eerste seconde weet Maaike je te boeien en je aandacht vast te houden.

Een aangrijpend verhaal dat verdient gelezen te worden! Lees het dus snel, via onderstaande link.

22 juli, 2022

Zorgverzekering voor zzp’ers in de zorg

25 augustus, 2022

ZZP in de zorg? Laat je geld niet verdwijnen naar De Belastingdienst

17 augustus, 2022

Zzp zorg opdrachten zijn eenvoudiger te vinden dan gedacht wordt

11 augustus, 2022