Nieuws & verhalen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in de zorg en de verhalen van onze zorgprofessionals.

  • Sorteren

Salaris CSA medewerker: wat kun je verwachten?

CSA (Centrale Sterilisatie Afdeling) medewerkers spelen een cruciale rol in de gezondheidszorg door ervoor te zorgen dat medische instrumenten en apparatuur grondig worden gereinigd, gesteriliseerd en veilig worden beheerd.

Gezien hun belangrijke taak kunnen de salarissen voor CSA medewerkers aantrekkelijk zijn. In dit artikel duiken we dieper in op het salaris van CSA medewerkers en de factoren die van invloed zijn op hun beloning.

 

16 februari, 2024

Waar vind je goede CCU verpleegkundige vacatures?

Als CCU verpleegkundige is het essentieel om de perfecte vacature te vinden om je carrière te starten of verder te ontwikkelen. In dit artikel bespreken we waar je vacatures voor CCU verpleegkundigen kunt vinden en geven we tips voor succesvol solliciteren als CCU verpleegkundige.

09 februari, 2024

Hoe vind je geschikte vacatures als SEH verpleegkundige?

Als SEH verpleegkundige is het van groot belang om vacatures te ontdekken die passen bij jouw expertise en ambities. Of je nu net je opleiding hebt afgerond en op zoek bent naar je eerste baan in dit vakgebied, of als ervaren professional op zoek bent naar nieuwe uitdagingen. Het vinden van de juiste vacature is essentieel voor je carrière.

In dit artikel bespreken we waar je vacatures als SEH verpleegkundige kunt vinden en geven we handige tips voor een succesvolle sollicitatie in dit specifieke vakgebied.

02 februari, 2024

Hoe vind je een geschikte vacature als operatieassistent?

Als operatieassistent is het van groot belang om vacatures te vinden die aansluiten bij jouw expertise en carrièredoelen. Of je nu net bent afgestudeerd en op zoek bent naar je eerste baan in dit vakgebied, of als ervaren professional op zoek bent naar nieuwe uitdagingen. Het vinden van de juiste vacature is essentieel voor je loopbaan.

In dit artikel bespreken we waar je vacatures voor operatieassistenten kunt vinden en geven we handige tips voor een succesvolle sollicitatie in dit specifieke vakgebied.

26 januari, 2024

Wat is het salaris van een radiodiagnostisch laborant?

Een radiodiagnostisch laborant vervult een essentiële rol binnen de medische sector. Hun werk is gericht op het uitvoeren van medische tests, waaronder röntgenfoto’s, CT-scans en MRI-scans, om artsen te helpen bij het stellen van nauwkeurige diagnoses. Gezien de cruciale functie die ze vervullen, zijn de salarissen voor radiodiagnostisch laboranten aantrekkelijk. In dit artikel onderzoeken we het salaris van radiodiagnostisch laboranten en de factoren die het (toekomstige) salaris beïnvloeden.

19 januari, 2024