Rachnel Kramer

Uit het Hoge Noorden
Danst al haar hele leven 💃
Draagt graag bij aan een betere wereld
Vegetarisch en plantaardig 🌱

Uit het Hoge Noorden

 

Rachnel is opgegroeid in Friesland, in de stad Sneek om precies te zijn. Voor haar bachelor is ze naar Groningen verhuisd, waar ze Communicatie- en Informatiewetenschappen studeerde. En hoe toepasselijk, haar lievelingsvak was de Minor Patiëntenvoorlichting voor Communicatie in de Zorg.

Inmiddels heeft ze het hoge noorden ingeruild voor het meer centrale Utrecht, waar ze nog een master heeft gedaan. Ze woont in een appartementje in het centrum, waar ze de deur maar uit hoeft te stappen om middenin de gezelligheid te staan!

 

Het fijnste uurtje van de week: dansles 💃

 

Mocht je Rachnel een keer spotten op de dansvloer tijdens één van onze events, hoef je niet bang te zijn dat zij geen maat kan houden. Ze danst namelijk al heel haar leven! Nu gaat ze nog steeds wekelijks naar moderne dansles. Voor haar is dat het fijnste uurtje in de week, waar zij helemaal tot zichzelf kan komen.

Niet dat ze de rest van de week stil zit, want ze is onlangs ook begonnen met hardlopen en ze doet thuis zo nu en dan yoga. Lekker actief dus!

Bijdragen aan een betere wereld 🌱

 

In bijna alles wat Rachnel doet, vindt ze het belangrijk om op een bepaalde manier bij te dragen aan een betere wereld. Zo heeft ze bijvoorbeeld voor haar baan bij Interchange in de duurzame energiesector gewerkt.

Verder is ze vegetarisch en probeert ze nu steeds meer te experimenteren met volledig plantaardig eten! Ze vindt het dan ook super leuk om nieuwe recepten uit te proberen. Een lekkere pasta bijvoorbeeld of een curry. Ken jij nog een lekker vegetarisch of plantaardig recept? Ze vindt het leuk als je dat met haar deelt!

 

Gewoon in de zorg

 

Dat ze de overstap heeft gemaakt naar de zorgsector is ook niet vreemd. Door enthousiaste zorgprofessionals te matchen met zorginstellingen waar extra hulp nodig is, hoopt ze ook op maatschappelijk niveau een positieve impact te maken.

Rachnel was al actief in de zorg. Zo doet ze vrijwilligerswerk met ouderen met dementie. Bovendien is haar moeder verpleegkundige geweest en is nu docent in de zorg, dus ze heeft het niet van een vreemde!

 

Als het eng is, juist doen!

 

Natuurlijk vond ook Rachnel het in eerste instantie spannend om van baan te wisselen. Toch is ze met volle overtuiging in dit avontuur bij Interchange gestapt. Haar motto is dan ook: als je iets eng of spannend vindt, moet je het juist doen!

Ze snapt dus als geen ander dat jij het spannend vindt om ergens anders te gaan werken. Daarom vindt ze het juist leuk om je daarbij te ondersteunen.

Contact

Telefoon: 010 436 63 01 [email protected] WhatsApp: 06 21 33 27 29

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book