Marco Xenakis

Een echte Alfist
Ook Nederlandse roots
Wordt soms 'De Griek' genoemd
Is dol op Depeche mode

Gewoon ook Nederlandse roots 🇳🇱

Marco zijn voornaam is makkelijker uit te spreken dan zijn achternaam. Misschien wordt hij daarom soms wel eens onthouden als ‘De Griek’. Maar Marco is niet honderd procent Grieks. Hij heeft namelijk ook gewoon Nederlandse roots.

Als hij in Griekenland op vakantie is kan hij zich echter wel goed verstaanbaar maken. Hij vind het zelf vooral belangrijk dat hij zijn favoriete gerechten zonder te hakkelen kan bestellen, en dat is niet zonder reden.

Bij iedereen staat Marco namelijk bekend als een echte lekkerbek. Het bezoeken van verschillende uiteenlopende restaurants is daarom ook zijn grootste hobby.

 

Een echte Alfist 🚘

Zijn andere hobby heeft hij al vroeg meegekregen van zijn vader. Marco is een Alfist in hart en nieren. Dat wil zeggen dat hij gek is op alles wat met Alfa Romeo te maken heeft. Hij vindt het ook fijn als het met Alfa Romeo als bedrijf goed gaat en heeft alle Alfa’s die zijn vader ooit had, ook zelf gekocht.

Vraag Marco naar zijn favoriete restaurants

Je zal Marco vaak horen luisteren naar Depeche mode, Nirvana, RHCP of Bruno Mars, maar nooit naar Nederlandstalige muziek want dat vindt hij verschrikkelijk. Zijn collega’s omschrijven hem als een authentiek loyaal persoon die 24 uur per dag ‘aan’ staat en vrijwel altijd bezig is. Als je hem toevallig een keertje treft, vraag hem dan naar zijn favoriete restaurants, voordat je het weet, ben je dan zo een halve dag verder 😜.

Contact

Telefoon: 010 436 63 01 [email protected] WhatsApp: 06 10 66 00 37

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book