Danny Kanselaar

Quizmaster
American Footbal liefhebber
Basketbal liefhebber
Vraag hem alles over o.a. werken in Zwitserland

Je kan weinig mensen ‘s nachts blij wakker maken, maar Danny wel.

Je moet er alleen wel voor zorgen dat er een belangrijke basketbal of American Football wedstrijd op tv te zien is. Danny is namelijk een enorme sport-fan, en dan voornamelijk van sporten die veel in Amerika worden beoefend.

Door die sporten is hij helemaal in de Amerikaanse cultuur gezogen. Het voelt voor hem daarom ook als thuiskomen als hij in Amerika is.

 

“Het is nog een hele klus om goede quizvragen te bedenken”

Hij voelt zich niet alleen thuis in het grote Amerika maar ook in het kleine Abbenbroek waar zijn stamkroeg staat. Daar organiseert hij elk jaar een voetbalquiz waar hij zelf de quizmaster is. “Het is nog een hele klus om goede quizvragen te bedenken” zegt hij, “Want je wilt het wel zo toegankelijk mogelijk maken”. Na 10 jaar ervaring heeft Danny nu wel de smaak te pakken en is in staat om zonder veel moeite quizvragen uit zijn mouw te schudden. Dat doet hij dan ook elk jaar met veel plezier.

‘Het basketbalworpje’

Voetballen deed hij ook graag, maar omdat er veel blessureleed was, is hij nu verder gegaan in een coachende rol. Samen met 2 anderen is hij assistent coach van het 2e elftal van Abbenbroek.

Bij Interchange staat Danny bekend om zijn basketbalworpje. Elk propje dat hij tegenkomt probeert hij via een zogeheten zwanenhals techniek in de prullenbak te mikken, maar daar heeft hij helaas iets minder talent voor.

Contact

Telefoon: 010 436 63 01 [email protected] WhatsApp: 06 41 10 62 21

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book