Charlotte van der Houwen

Geboren in Drenthe en opgegroeid in Heenvliet
Moeder van twee meiden
❤️’s Italiaans eten
Quilty Pleasure: The 90’s

Drentse roots

Wat veel mensen misschien niet weten, is dat onze Charlotte oorspronkelijk uit Drenthe komt! Niet dat ze daar veel van heeft meegekregen. Ze was namelijk nog maar 3 jaar toen ze naar Heenvliet (vlakbij Spijkenisse) verhuisde, omdat haar vader daar een baan vond.

Girls, girls, girls

Zelf is Charlotte inmiddels moeder van twee prachtige dochters (van 6 en 7 jaar). Hoewel elke dochter een eigen persoonlijkheid heeft, zijn het allebei wel echte meisjes-meisjes. Op vader na een echt meiden-huishouden dus!

 

🇮🇹🍕

Pizza en pasta, dat zijn toch wel de favoriete gerechten van Charlotte. Of is het toch tapas, of een lekker kaasplankje? Zoveel om uit te kiezen!

Als de sfeer maar goed is. Want zelfs ‘s nachts kunnen vriendinnen haar wakker maken voor een citytrip naar een fijne bestemming om daar lekker te eten en te winkelen.

 

Jaren 90 jeugdsentiment 🎵

Het komt misschien omdat Charlotte is opgegroeid in de jaren 90, maar ze luistert nog steeds ontzettend graag naar muziek uit die tijd. Stiekem heeft ze ook eigenlijk geen idee wat de hits van nu precies zijn. Of ze nu in de auto zit, of thuis bezig is, ze zet liever 90’s muziek aan.

Contact

Telefoon: 010 436 63 01 [email protected] WhatsApp: 06 29 41 78 89

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book