Charina van den Hoek

Reislustig
Kickboxen
Gezelligheidsdier

Gezelligheidsdier

Charina is een echt gezelligheidsdier! Ze omringt zich graag met mensen en door haar open mindset, lach en brede interesses stelt ze iedereen op z’n gemak. Voor een kletspraatje kan je altijd bij haar terecht. En voor een gezellige borrel, een feestje of een festival draait ze haar hand niet om: er is altijd iets te vieren!

Vechtsporten

Over handen gesproken: wist je dat Charina al bijna haar hele leven vechtsporten beoefent? Ze is op haar 11e begonnen met karate in Hoogvliet, maar is daarna al snel begonnen met kickboksen en later boksen. Ze traint nu al een hele tijd recreatief bij RBV Crooswijk in Rotterdam. Op een blauwe maandag wil ze nog weleens hardlopen voordat ze naar kantoor gaat, maar dat ligt er maar net aan hoe de wekker die ochtend valt (meestal zwaar 😉). Dan kiest ze er toch maar voor om zich nog even om te draaien.. en misschien wel wandelend naar het werk te gaan.

Reislustig

Ze is ook lekker avontuurlijk. Zo heeft ze samen met een vriendin een lange reis door Azië gemaakt en is ze in haar eentje een paar weken door Colombia gaan reizen. De keuzes voor een volgende bestemming zweven altijd door haar hoofd, dus als jij een toffe reis hebt gemaakt vindt ze het altijd leuk om daar over te horen!

Humusverslaafd

En je hebt het goed gelezen.. humusverslaafd. Als dat nog geen woord was, dan maakt Charina daar wel een woord van. Sinds dat wij haar kennen eet zij namelijk vrijwel iedere dag humus. Ze smeert het overal op: crackers, boterhammen en als groente dip!

Contact

[email protected] WhatsApp: 06 15 36 82 12

Ben je een ZZP’er in de zorg of wil je dat graag worden?

Download net als 1282 andere zorgprofessionals ons e-book.

Ik wil het gratis e-book