• Home
  • Interne vacatures

Interne vacatures

Wij zijn hard aan het groeien. En dat betekent dat er regelmatig uitbreiding plaatsvindt op ons hoofdkantoor in hartje Rotterdam. Staat er niets concreets op de website maar ben je wel nieuwsgierig naar de interne mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op voor een vrijblijvend bakkie. We luisteren graag naar je verhaal en ideeën. Want wat niet is, kan altijd nog komen…

Wil jij op je werk lekker jezelf kunnen zijn en vind je een hecht team belangrijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar eerst willen we graag alles van je weten! Wat zijn jouw ambities? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Niemand is hetzelfde, dus laten we snel dat bakkie doen!

Bekijk onze interne vacatures of stageplekken

Helaas, we hebben op dit moment geen openstaande posities op ons hoofdkantoor. Wel alvast een vrijblijvend bakkie doen? Laat hier jouw gegevens achter:

Wie is Interchange?

Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een vaste baan, detacheer-werk of uitzendwerk. En ben je ZZP’er of overweeg je er een te worden? Wij staan je bij met opdrachten en alle bijkomende (administratieve) verplichtingen.

Maak kennis met ons

Door heel het land stellen wij onze expertise beschikbaar, zowel voor de zorgprofessional als de zorginstelling. Onze consultants en recruiters kunnen je goed adviseren op dit kruispunt van jouw carrière. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. En het leuke is, het maakt niet uit waar je woont: WIJ komen naar JOU toe! Interchange is overal.

Al onze vestigingen

Wat impressies van Interchange