• Home
  • Interchange Academy

Welkom bij de Interchange Academy!

Met veel trots presenteren wij je hierbij de ‘Academy studiegids’. Zoals jullie weten is Interchange al sinds 1990 actief in de zorg. Door onze jarenlange ervaring met zorgprofessionals hebben wij geleerd dat het van het grootste belang is om kennis en kunde up-to-date te houden. Om jullie hierin beter te kunnen faciliteren hebben wij, in samenwerking met Just4Safety, de Academy opgericht, zodat we ons aanbod op het gebied van bij- en nascholing op een overzichtelijke manier kunnen presenteren.

Zoals voor velen van jullie bekend is, worden er veel vormen van bij- en nascholing georganiseerd in zorginstellingen. Het aanbod is groot en de kwaliteit van deze opleidingen is overwegend goed. Onze Academy is een uitstekende aanvulling op het reeds bestaande aanbod. Vanwege roosterplanning of een tijdelijk beperkt aanbod, kan het voorkomen dat je interessante bij- en nascholingsmomenten mist. Om het tóch mogelijk te maken dat er voor iedereen en op ieder gewenst moment een gelegenheid is om je kennis up-to-date te houden, bieden wij verschillende opties aan.

Omdat we het graag in één keer goed willen doen, hebben we ervoor gekozen om te beginnen met het aanbieden van een aantal trainingen:

  • ééndaagse ALS-cursus (officieel ILS genaamd)
  • een BLS-cursus
  • ABCDE training
  • PBLS-cursus
  • PALS-cursus
  • CRM

Daarnaast hebben wij ook een totaal pakket aan e-learningmodules. Naast bovengenoemde trainingen hebben wij nog een breed scala aan trainingen die toegevoegd gaan worden aan het aanbod, denk aan verpleegtechnische handelingen, ECG leer, beademing en nog veel meer.

Werk je niet voor Interchange of Just4Safety maar wil je je aanmelden voor een training, dan kun je contact opnemen met Romina of Mariëlle. Ben je al werkzaam voor Interchange, meld je dan bij je eigen consultant.

Voor nu, heel veel leerplezier en succes gewenst! We horen graag jullie mening en staan open voor op- en aanmerkingen. Ook wij moeten immers blijven leren!

 

ALS cursus

De cursus die wij aanbieden, Immediate Life Support (ILS), is de compacte variant van de reguliere ALS cursus die twee dagen duurt. De ééndaagse ILS cursus heeft als doel om personeel in de zorgsector vanuit alle rollen in een reanimatieteam te voorzien van de noodzakelijke kennis, om de vitaal bedreigde patiënt in kaart te brengen en hierop te anticiperen. Tijdens de cursus zullen wij ABCDE en CRM meenemen in de training.

Inschrijving

Deze cursus wordt op meerdere momenten per jaar georganiseerd. Vraag je contactpersoon bij Interchange naar de mogelijkheden. Zij zullen dan in overleg met jou een datum plannen en je vervolgens aanmelden.

Kosten

De kosten voor deze dag zijn inclusief les- en studiemateriaal en een lunch gedurende de dag. Ben je ZZP’er of uitzendkracht, geen probleem, ook dan zijn er mogelijkheden. Ben je niet werkzaam voor Interchange of Just4Safety, dan kun je je alsnog aanmelden bij ons.

Registratie

Al onze instructeurs zijn NRR gecertificeerd.

BLS cursus

De BLS training wordt georganiseerd voor alle professionals die niet in aanmerking komen voor een ILS training. Tijdens deze cursus zal ingegaan worden op onder andere het opstarten van een reanimatie en het gebruik van de juiste reanimatie technieken. Bij deze training voegen wij ook het deel ABCDE en CRM toe.

Inschrijving

Deze cursus wordt op meerdere momenten per jaar georganiseerd. Vraag je contactpersoon bij Interchange naar de mogelijkheden. Zij zullen dan in overleg met jou een datum plannen en je vervolgens aanmelden.

Kosten

De kosten voor deze cursus zijn inclusief koffie/thee en les- en studiemateriaal. Ben je ZZP’er of uitzendkracht, geen probleem, ook dan zijn er mogelijkheden. Ben je niet werkzaam voor Interchange of Just4Safety, dan kun je je alsnog aanmelden bij ons.

Registratie

Deze cursus is NRR (Nederlandse Reanimatie Raad) geaccrediteerd.

Starten in de zorg

Ben je net afgestudeerd, wil je je direct goed oriënteren en kun je hierbij nog wel wat extra ondersteuning gebruiken? Dan is ons Ontdekkingstraject interessant voor jou om zo de medische wereld verder te ontdekken! Wij coachen jou graag bij de start van je carrière in de zorg. 

Zorg in het buitenland

Werken in Zwitserland of op de Antillen? Interchange regelt het voor je. Van een vertaald cv tot een verblijfsplek. Lees meer over werken in het buitenland.

Maak kennis met ons

Door heel het land stellen wij onze expertise beschikbaar, zowel voor de zorgprofessional als de zorginstelling. Onze consultants en recruiters kunnen je goed adviseren op dit kruispunt van jouw carrière. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. En het leuke is, het maakt niet uit waar je woont: WIJ komen naar JOU toe! Interchange is overal.

Al onze vestigingen