Interchange graduate program

Herken jij jezelf hier in?

Je bent bijna of net afgestudeerd
Je hebt minder dan 3 jaar werkervaring
Je houdt veel van afwisseling
Je wilt veel verschillende ervaringen opdoen

Dan ben jij waarschijnlijk iemand die wil bewegen en niet vast wil roesten in 1 ziekenhuis of kliniek. Door veel ervaringen op te doen bij verschillende zorginstellingen maak jij jezelf onmisbaar en ben je in de toekomst in de meeste ziekenhuizen inzetbaar.

Om deze ervaring op te doen hebben wij een speciaal programma samengesteld, waarbij je tijdens een 2 jarig traject actief geholpen wordt om het beste uit jezelf te halen.

 

1. Je gaat aan de slag bij verschillende zorginstellingen

Samen met jou kiezen we de zorginstellingen die perfect bij jouw ontwikkelplan passen. Op deze manier gaat je werkplek nooit vervelen, doe je veel ervaring op en kan je ervaren bij welke zorginstelling je het beste tot je recht komt.

 

2. Je krijgt een coach toegewezen

Tijdens het programma krijg je een vaste coach toegewezen. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd bij je coach terecht. Deze coach is een ervaren detacheerder, of iemand die het Interchange graduate program al heeft doorlopen. Je bent daarnaast ook welkom op de gezellige lunches en borrels van Interchange. Zo kan je op een laagdrempelige manier contact maken met collega’s en ervaringen uitwisselen.

 

3. Wij maken het programma zo gemakkelijk mogelijk voor je

Om er voor te zorgen dat jij je optimaal kunt ontwikkelen, krijg je naast een coach ook een vaste begeleider van Interchange. Wij zijn altijd bereid om je vragen te beantwoorden, ook ‘s avonds of in het weekend. Er komt veel op je af als je net je diploma op zak hebt en klaar bent om het werkveld in te gaan. Dan is wat extra hulp mooi meegenomen.

Ook krijg je natuurlijk een uitstekend salaris en is het mogelijk een leaseauto aan te vragen of reiskostenvergoeding te ontvangen. Daarnaast kun je ook nascholing volgen, zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de zorgsector.

Klinkt dit goed? Danny kan je alles vertellen over het Interchange graduate program. Je kan hem een WhatsAppje sturen, even bellen of mailen.

Niet voor jou maar wel voor iemand anders?

Verspreid het woord:
Of neem contact op met Danny Kanselaar van Interchange


Danny Kanselaar

Telefoon: 010 436 63 01
WhatsApp: 06 41 10 62 21