Waar let ik op wanneer ik in gesprek ga met bureaus?

De checklist die jou verder helpt.

Zie je door de bomen het bos niet meer?

Stap één heb je gezet. Je gaat op ontdekkingsreis door een kijkje te nemen in de keukens van andere ziekenhuizen. Maar wat dan?

De keuze aan bureaus is reuze. “Waar moet ik op letten?”, “Wat zijn de verschillen tussen deze bureaus?” en, last but not least; “Welk bureau past het beste bij mij?”

In de fase van gesprekken voeren is onderzoek doen heel belangrijk. Kijk online wat je kunt vinden over de bureaus waar je een gesprek mee aangaat. Check daarnaast in jouw netwerk hoe deze bedrijven aangeschreven staan bij de mensen die er werken.

Maar let op! Een bureau dat past bij jouw collega, hoeft niet dé match met jou te zijn. Niet iedereen heeft tenslotte dezelfde wensen ten aanzien van hun werkgever. Laat het vooral jouw keuze zijn en niet van een collega of bekende.

Met deze checklist hopen wij jou een eind op weg te helpen. Laat hiernaast je naam en e-mailadres achter en ontvang van ons de checklist die je gaat helpen bij het vergelijken van verschillende bureaus!

Checklist verschillende bureaus(#8)

Ervaring Nienke

Nienke zegt: "De checklist heeft mij positief verrast. Er stonden een aantal punten in waar ik zelf nog nooit eerder aan heb gedacht. Deze punten hebben mij oprecht geholpen!"        

Ervaring Dylan

Dylan zegt: "Ik dacht dat ik zelf wel wist hoe ik bureaus goed met elkaar kon vergelijken. Toch stonden in deze checklist een aantal hele belangrijke punten waar ik voorheen nooit op gelet heb bij de vergelijking van verschillende bureaus.”

Ervaring Nora

Nora zegt: "De punten in deze checklist zijn naar mijn mening allesomvattend. Zo staat erin omschreven hoe je de betrouwbaarheid van bureaus kunt toetsen. Dit vind ik een hele belangrijke!”