ZZP'er in de zorg worden onder de paraplu van Interchange

Wij krijgen betaald door het ziekenhuis, daarom hoef jij ons niet te betalen.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Alle hulp die je van ons krijgt is volledig kosteloos en je krijgt altijd je volledige uurtarief betaald, zonder inhoudingen. Het ziekenhuis waar jij als zzp’er voor werkt, betaalt ons namelijk een vergoeding als jij via ons gaat zzp en.

Al meer dan 100 zzp’ers werken onder de paraplu van Interchange. Jij binnenkort ook? Meld je hiernaast aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen.

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek

Wij helpen je gratis met het opstarten als ZZP'er

  • het vinden van opdrachten;
  • het bepalen van je uurtarief;
  • het samenstellen van je verzekeringen;
  • het op orde krijgen van je verplichtingen als ZZP'er;
  • het inschrijven bij het BIG-register;
  • het administratieve gedeelte;
  • het adviseren van je pensioen mogelijkheden;
  • het opstellen en versturen van jouw facturen;
  • het voorschieten van de facturen die jij naar de zorginstelling stuurt.

Heb je vragen? Stel ze!

Als je vragen hebt, dan hoor ik die graag. Wij helpen namelijk al 2 jaar zorgprofessionals die graag ZZP’er willen worden.

Groetjes,

Specialisten ZZP’en in de zorg

null

Team Interchange

Het krijgen van opdrachten

Door ons grote netwerk aan ziekenhuizen, klinieken en zorginstellingen, is er altijd wel een opdracht die past bij de wensen die jij hebt gesteld. Academisch of perifeer ziekenhuis. Groot of klein. Wij bemiddelen je met deze opdracht bij een opdrachtgever naar keuze en zorgen dat je netjes betaald krijgt.

Het bepalen van je uurtarief

Als je nog geen ervaring als ZZP'er hebt, kan het bepalen van je uurtarief ingewikkeld zijn. Omdat wij een grote poule met (specialistisch) verpleegkundigen begeleiden, weten we precies wat voor jou een realistisch uurtarief is.

Het samenstellen van verzekeringen

Is er een incident op je werk, dan wil je niet voor financiële verrassingen komen te staan. Daarom helpen wij je bij het uitkiezen van de juiste verzekeringen, zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering en aansprakelijkheidsverzekering en kijken we samen wat een passende verzekering voor jou is.

Het op orde krijgen van jouw verplichtingen als ZZP'er

Om te kunnen werken als zzp er in de zorg, moet je een aantal zaken regelen, zoals klachtenafhandeling, het BIG-register en andere wettelijke verplichtingen. Samen doorlopen we een checklist zodat je binnen no-time zonder zorgen als zzp er aan de slag kunt gaan.

Het adviseren van pensioenmogelijkheden

Vroeg of laat krijg je er vanzelf mee te maken: je pensioen. Je pensioen kun je op verschillende manieren regelen. Samen kijken we welke manier het beste op jouw wensen aansluit. Sluit je je aan bij een pensioenorganisatie of ga je investeren in vastgoed?

Het voorschieten van jouw facturen

Als ondernemer krijg je meestal niet direct betaald door de opdrachtgever. Dit zorgt er voor dat je soms moet wachten tot je betaald wordt. Om een goede geldstroom te garanderen, bieden wij de optie om direct de factuur aan jou te betalen. Het is aan jou om hier gebruik van te maken.