Gewoon in de zorg.

Als je een zorgprofessional bent, staan ziekenhuizen en klinieken vaak voor je in de rij. Je hebt dus alle reden om kieskeurig te zijn wanneer je op zoek bent naar een baan.

Wat je wensen ook zijn, er is altijd wel een plek voor je. Maar zorginstellingen zijn lastig om te vergelijken. Welke plek past nu echt bij je? Wij helpen jou daarbij!

Gewoon in de zorg.Welke route kies jij?

Toe aan iets nieuws? Op verschillende manieren helpt Interchange jou de best passende bestemming te vinden in de medische wereld. Kom bij ons in dienst en ga het avontuur aan door op opdrachtbasis bij verschillende ziekenhuizen te werken. Kies je liever een andere route? Dat kan. Zzp, losse diensten of een vaste werkplek. Wat lijkt jou de leukste route?

Detacheren in de zorg

Als je gaat detacheren ben je in dienst van Interchange en werk je op basis van opdrachten bij verschillende zorginstellingen.

Lees meer

ZZP’er in de zorg

Als zzp’er in de zorg heb je je handen vol. Soms is het fijn om hierbij ondersteund te worden. Interchange doet dit graag voor jou.

Lees meer

Ervaringen van vakgenoten

Saskia (28)

Ik maak best snel nieuwe werkzaamheden eigen en dan heb ik al snel de instelling: oké, wat nu? Detacheren blijft mijn nieuwsgierigheid voeden.

29 nov 2021

Marije (39)

Ik hou wel een beetje van avontuur en nieuwe dingen, daarom past detacheren ook goed bij mij!

Sinds oktober 2020 werkt Marije bij Interchange als SEH verpleegkundige. Tijdens haar carrière in de zorg heeft ze veel verschillende dingen gedaan en gezien. Van Verzorgende IG in een Verpleeghuis met dementerenden naar Verpleegkundige bij Defensie, tot SEH Verpleegkundige op detacheerbasis bij Interchange.

29 nov 2021

Marleen (38)

“Door te werken als zzp’er ervaar ik meer vrijheid en kan ik weer genieten van mijn vak”

Marleen (38) woont samen met haar man, 2 kinderen, paard, 2 honden en 10 kippen op een “boerderijtje” in Haaften. Ze werkt als zelfstandige Anesthesiemedewerker en runt daarnaast nog een kleinschalig paardenpension aan huis.

“De vrijheid die ik als zzp’er heb in uren en opdrachten maakt het mogelijk om mijn werk te combineren met mijn paardenpension. Ik vind het fijn dat dit op deze manier kan. Door te werken als zzp’er kan ik weer genieten van mijn vak.”

29 nov 2021

Altijd in de buurt

Door heel het land stellen wij onze expertise beschikbaar, zowel voor de zorgprofessional als de zorginstelling. Onze consultants en recruiters kunnen je goed adviseren op dit kruispunt van jouw carrière. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. En het leuke is, het maakt niet uit waar je woont: WIJ komen naar JOU toe! Interchange is overal.