Detacheren: Wat is detacheren?

Als detacheerder ben je in dienst van Interchange, en werk je voor verschillende zorginstellingen. De zorginstellingen zijn dan jouw opdrachtgever, maar je krijgt door ons betaald. als detacheerder werk je vaak in lange termijn opdrachten: voor bijvoorbeeld drie maanden, zes maanden, of een jaar. Het is dus niet zo dat je maandag op plek A zit, en dinsdag op plek B.

Omdat de ziekenhuizen en klinieken waar je werkt niet je werkgever zijn maar opdrachtgever, zit je niet vast aan een zorginstelling. Je kan dus op een hele snelle manier gevarieerde werkervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers. Het werk dat je doet is afwisselend en je switched af en toe van werkomgeving. Als detacheerder heb je naast vastigheid ook de afwisseling van verschillende opdrachtgevers.

Omdat je een contract hebt voor langere tijd met Interchange, heb je dus wel vastigheid in je contract. Het is aan Interchange om een plek voor jou te vinden. Natuurlijk zal Interchange zoveel mogelijk in de buurt een plek voor je willen vinden, maar het kan in enkele gevallen zo zijn dat je moet reizen.

Ben je op zoek naar (flex)werken op 0-uren basis? Kijk dan eens bij uitzenden.

Veel gestelde vragen

Heb je nog vragen? Maik Koster staat voor je klaar


Maik Koster

Telefoon: 010 436 63 01
WhatsApp: 06 15 27 60 57